Tänk vad livet kan förändras över några dagar  :-(

För 1 månad sedan skuttade jag upp ur sängen, skitlycklig för att få gå till mitt nya jobb och mina nya underbara kollegor  :-D Mådde som en Prinsessa ska må. Livet var på topp. Glad, nöjd och lycklig. Kände inte det minsta av att jag tydligen var sjuk.

Nu sitter jag som en 100 åring i sängen och väntar på att min dos med piller ska börja verka. Efter att lätt ha sovit i 10 timmar. Finns ett ord för min trötthet: fatigue. Ett ord jag aldrig tidigare har hört talas om. Nu vet jag till och med vad det betyder. Med råge  >:o

"""Människor med cancersjukdomar drabbas mycket ofta av trötthet och kraftlöshet som är så överväldigande att det är svårt att få andra att förstå hur det känns. Den här tröttheten som beror på cancern och cancerbehandlingarna har ett medicinskt namn – fatigue.""" (http://www.cancerfonden.se/sv/cancer/Nar-nagon-nara-dig-har-cancer/Vardagen-forandras/Trotthet-vid-cancer/)

Vad fan hände? :'(

Men snart! Nu på fredag åker jag och mina bästa tjejer, Elin och syrran till Hasseludden, Yasuragi. 1 dygn ska vi bara frossa i njutning och mys. Längtar!

Dagen har jag inte bestämt hur jag ska tillbringa än. Göra något nyttigt/nödvändigt eller bara softa. Jag skulle behöva ta en promenad. Om det dyker upp någon energi kanske jag hämtar MellanPrinsessan och hittar på något. Fika blir det isåfall, hon älskar att åka och fika  :-* Åtminstone minst ett bad ska det bli  


Hursomhelst, det blir nog en bra dag!