Posten blev inte hämtad förrän Göran kom hem så där vid 6 tiden, hade jag sett till att släpa mig till postlådan tidigare, så hade jag fått det glada beskedet tidigare. 

TACK Cancer och Rehab Fonden! 

Jag ansökte och blev beviljad ett rehabiliteringsprogram  :-D Dock inte förrän i höst. Det jag ansökte om att få vara med på heter Foodpoower på Österlen. 4 dagar som fokuserar på mat, yoga, kropp och själ.

Så glad!

Det blev en hemmapulardag igår. Kroppen pekade med hela handen och sa till mig att det kan nog vara lagom och dax för en sån dag. Helahandenpekning lyssnar jag alltid på, eftersom jag kräver att andra lyssnar på mig när jag kör den varianten. Måste bero på alla år inom det militära. 

Frissan bokar man alltid in i mycket god tid, jag bokade alltså dagens tid innan jag visste att jag var sjuk. Att det blev just idag beror på att jag skulle ha arbetat halvdag. Men nu har jag ju ett tillfälligt uppehåll från jobbet  :-D Jag hade bokat både klippning och färgning, valde bort färgning igår, fan vet vad mina giftpiller kan ställa till med, vågar inte chansa. Jag har faktiskt ingen lust att kliva ut från Ninni med en hårfärg jag absolut inte tänkt mig. Det skulle få både mig och henne att bryta ihop. 

Tja, det var dagens program. Mitt liv är stressigt värre  ;-) men å andra sidan så är det ju faktiskt därför jag är hemma. För att peta i mig giftpiller som nockar mig, men som ska boosta mitt immunförsvar, som i sin tur ska ska nocka elaka celler. Jag hoppas verkligen att alla sköter sitt jobb i min kropp. Så det inte blir nickedocka varianten. Ni vet den där dockan som är rund under, när man petar omkull henne så reser hon sig upp igen. 

Åhnej, jag känner att det pågår ett krig i min kropp (därigen, jobbat för länge med militärer) och jag vet vilka som kommer att vinna. Eller åtminstone hela tiden ligga i framkant, kriget kommer troligen att pågå därinne för alltid.