Hämtade MellanPrinsessan som ville sova hos mormor igår eftermiddag. Kände att jag var i hyggligt skick för det. Dessutom är hon ju allt utom besvärlig. Hon ger mig många goa skratt hela tiden. Det första hon sa när vi vaknade imorse var -mormor, jag sover hos dig i natt åxå. Japp, så var det klart. Det var ingen fråga utan ett påstående. 

Hon har nog badat i tunnan 15 ggr idag redan, däremellan leker, och leker hon. Jag fick en släng av illamående, men då la jag mig på en filt och halvsov när hon lekte med Barbie, dom fick nya frisyrer, hm, alla är nu kortklippta, sen sminkade. 

Nu ligger vi i varsitt soffhörn, hon ser på en film, jag passar på att blogga.

Just det, jag skrev ju till Stygga Hansa för en vecka sedan, med frågan om vad vi gamla trogna kunder får för förmåner, eftersom nya kunder uppenbarligen får det. 

Fått svar? NEJ såklart inte. Om några dagar är det dax att gå på dom igen. Skithögar >:o

Imorgon är det dax för Yasuragi  :-D Herregud så gott det ska bli. Bara jag, StorPrinsessan och käraste syster. 

Sen står på tur att åka till Selma tillsammans med våra nya, goa, härliga grannar Tina o Thomas. Inget inbokat än, men snart hoppas vi. 

Imorgon kommer dessutom mina Australien kids tillbaka hem fr storstan, innan dom fortsätter till Holland. Några dagar med dom att se fram emot  :-*.

Allt för idag, om inga sensationer dyker upp.

Livet känns ganska gott idag!