Det jag har lärt mig är att man ska vara minst 2 när man pratar med doktorn. En som bara lyssnar. Eftersom mitt minne försvunnit med hälften så kan jag inte komma ihåg vad han sa. Mer än att det såg bra ut, faktiskt bättre än vanligt 😂 Jag är lite osäker på vad som var bättre. Men bara ordet är underbart i min värld. Sen har jag för mig att han sa att vi skulle diskutera behandling när vi träffas. Men det det är tveksamt, kan vara i mitt huvud bara. Vi ska träffad den 24/5 då ska vi prata mera, då ska jag ha min nära, kära med mig. Som sedan kan tala om för mig vad som sades. Det är alltid bäst att träffa Andreas på riktigt, han är så fantastisk på att förklara på ett sätt så även vi amatörer förstår. 

Så länge som Tafinlaren fungerar på mig så vill jag inte byta bort den. Man ändrar inte ett vinnande koncept. 

Jag fick tillbaka alla gamla biverkningar, kroppen kändes som överkört av tåget och jag fick rulla ur sängen på morgonen. Armbågar, knäskålar och fotleder var det något som gått lös med en hammare, och så denna huvudvärk. 

Men det gör ingenting, jag tar det med glädje, så länge tabletterna fungerar, dessutom handlar det om 3 veckor.

Jag har nu skickar efter intyg från FK där det står att jag har sjukpenning på normalnivå. Skickade över den till jobbet och tjejen på HR tillsammans med en länk till arbetsgivarverket, där det står exakt vad som gäller, kopierade just stycket som handlade om mig och klistrade in i mailet där jag hade fetmarkerat vissa meningar. Nu har jag gjort hennes jobb och hoppas att jag får mina pengar snart igen. 

På tal om FK, efter 4 månader fick sonen äntligen pengar därifrån, hans fall var tydligen svårt att utreda. Endast för att han var 9 månader i Australien. Dom hade fått för sig att han hade flyttat dit? Ett ärende avcheckat. 

I onsdags tog Göran och jag en kryssning till Åland. För att byta lite miljö, för att bryta vardagen, bara för att ha det lite mysigt. Göran bestämde att vi skulle ha finaste hytten, jag tyckte han var hysterisk. Tog man den hytten ingick champagneflaskan som stod på kylning, allt i kylskåpet, och fri tillgång till SPA avdelningen. Jag ville inte SPAa med mina fötter fulla med blåsor, dels för min skull, dels för andras skull. Dessutom så fick vi frukost på sängen 😄 Avgjort!  

 

Igår kväll var jag ute i trädgården och jobbade, helst ville jag gå och lägg mig, men NEJ. Senare skulle vi bort på middag hos grannar. Jag han  sova en halvtimme innan avfärd. Vad hjälpte det? 😫 Jag var så trött på middagen så jag höll på att slå huvudet i tallriken. En riktigt obehaglig trötthet som hade tagit över min kropp fullständigt. Det blev en tidig kväll. 

Jag förstår inte var denna trötthet kommer ifrån, ja, jo, självklart min sjukdom, men den kommer och går, det är inte alltid jag är så här trött. Fatigue? Troligen

Dessutom har ännu en av mina melanom vänner somnat in. Hoppas jag inte skrivit det redan. En tjej som jag gissar är några år yngre än mig. Efterlämnar barn och barnbarn. Det är jobbigt när det kommer så nära, det kunde varit jag.. Hennes son skickade över när det var begravning, men, nej, jag klarar inte det. Jag sitter bara och tänker att nästa gång kanske det är min tur. Den dagen det är min tur så ska jag begravas i en minneslund!