Trött, trött, trött, inte vanligt trött utan TRÖTT, TRÖTT 😴💤

Min kloka dotter säger att låt kroppen få vad den vill, uppenbarligen vill den sova! 

Lördag. Trött, som vanligt. På eftermiddagen ville Ida att jag skulle hämt henne. Hon skulle bara på dop i Mariefred först. Jag passade då på att handla innan 👍 Det tar sådan tid när hon är med, dessutom blir det av någon anledning dyrare? 🤔

Som vanligt var det tillredning av slime så fort hon kom innanför dörren. Mamman har tröttnat, och jag kan säga att jag förstår henne. Men här får hon hållas.

Senare kröp vi upp i soffan och åt middag, tacos blev det, fast det inte alls var planerat så 😳 Hon drog över sig en filt, medan jag svettades, så jag sa att jag hoppas jag inte tänker bli sjuk. Då säger det lilla hjärtat. -Mormors kropp, lyssna nu på mig, inte bli sjuk för mormor fyller år och ska dessutom hämta oss på måndag. Snälla kroppen! Ta samtidigt bort mormors cancer! För mormor, den kan försvinna förstår du! Jag vet det!

Klok som en gammal uggla är hon mitt hjärta❤️ och jag gör allt för att inte börja gråta 😭

På söndagen fyllde jag år, vill egentligen inte ha kalas, men har en dotter som kräver att det ska firas. Men det är värt ett kalas för då får jag hem båda mina stor knoddar, och det är värt allt ❤️ 

På måndagen hämtade Nickebror och jag Ida i skolan, sen åkte vi till dagis och hämtade Lovis. Lämnade av Niklas vid tåget och åkte till bibblan. Den måndagen bara försvann i ett rosa skimmer. 

Tisdagen vet jag inte mycket om. Jag sov nämnligen hela dagen. Hade visserligen 39 i feber. Den stunden jag var vaken ringde jag till onkologen, eftersom min nya medicin, som krockar med cancermedicinen, kan ge en del biverkningar, så jag ska ringa direkt något inträffar. Blev tillsagd att åka till vårdcentralen för att ta prover. Fick komma dit och träffa en läkare som lyssnade på mig, satte in pencilin, men provet skall tas på morgonen, så det blir en resa in på onsdagen också. Åkte hem och somnade, sov till kl 19, åt en smörgås eftersom jag inte ätit på hela dagen och somnade om i soffan, tills Göran sa till mig att krypa ner i sängen i stället. Sov utan problem hela natten. 

På onsdagen åkte jag till vc med provet, inhandlade en viktig sak till Ida. Sen sa Göran att vi måste åka nu? Åka? Vart? Jag hade missat i min feberyra att vi skulle till Melanomföreningens årsmöte i Stockholm kl 17. Kastade oss in i bilen. Ångrade mig inte en sekund. Det var så bra. Dessutom får jag prata med människor som jag bara har ett namn på, nu även ett ansikte. 

Somnade som en klubbad när vi kom hem.

Torsdag, samma sak, sov hela dagen, från sängen till soffan. Inget matintag, det är inte bra. Göran kom hem och frågade om jag ville med till Susanna en sväng, ja, det ville jag, men orkade inte. Ännu en dag utan något intag, så jag tvingade i mig 2 smörgåsar, och somnade om.

På kvällen ringde sonen och hade frågor ang sitt nybildade företag. Företagskonto? Moms? Anmälan FK? Osv. Han har fått sitt första jobb som ska in på företaget. Han låter så glad, och då blir jag så glad i hela kroppen.

Idag ska jag till Marie för provtagning. Jag var osäker på om jag skulle dit på onsdagen eller på fredagen, så jag skickade ett meddelande via Mina sidor. Svaret blev: Marie ringde dig den 28 april. Det var ju också ett svar? Alltså väljer jag själv, och då fick det bli fredag eftersom jag var sjuk på onsdagen. 

Jag står i valet och kvalet om jag ska börja med mitt pencilin. Helst vill jag få svar på spottprovet först, så att jag inte äter i onödan. Jag käkar ju penc som andra äter lördagsgodis. 

Jag berättade att jobbet hade dragit in pengarna som jag som statlig anställd har rätt till när jag är långtidssjukskriven. Jag visste att jag har rätt till dessa, dom ansåg att jag inte skulle få mer from dag 915. Jag var ju upp till jobbet och pratade med den nyanställde på HR, visade papper på att jag hade rätt. Hon ville ha intyg från FK på att jag var ALV. Fick intyget från FK som jag skickade över tillsammans med utdrag från arbetsgivarna.se, där det står klart och tydligt. 

Fick mail från chefen i veckan att hon kunde lämna det glädjande beskedet att jag även i fortsättningen får mina pengar, samt alltså dubbelt nästa månad. Känns som att jag gjorde jobbet åt dom 🙄

Helg, och kalas på lördag. Hoppas jag orkar! Jag vill ju så gärna.