Nu räcker det! Har ledsnat. Kan det bara försvinna!😡

Jag tror inte att penc har tagit. Hostar riktigt illa. Igår kom värken tillbaka i min skinka, men på andra sidan. Jag har blivit förvarnad, men så igår small det till ordentligt. Nu kan jag inte går. Det är en riktigt vidrig smärta. Dessutom vaknade jag upp med feber och en riktigt elak huvudvärk. 🤒🤕😷

Jag vill inte mer nu, tolkas inte fel, jag menar att jag vill inte ha ont längre, typ. Jag vill känna mig frisk, alltså så där frisk som jag kan göra. Inte sådär som ni andra utan cancer gör. Jag får önska mig lagom, inom mina gränser.

Jag ringde onkologen, men satt i andra tankar medan jag knappade in siffror hit och dit. Alltså har jag ingen aning om när dom skulle ringa upp. Det låter som den Marie jag känner 🙄

Nu, mitt i mitt skrivande ringde dom. Hon vill att jag ska äta upp min penc kur innan vi kollar mig igen. Ok. Jag får hålla mig i soffan och stoppa i mig tabletter så jag kan röra mig.

Men ikväll blir det middag hemma hos Elin för mina älskade barn som fyller år i morgon. Det ska jag bara vara med på om dom så får bära dit mig 👿

Nu ska jag sova en stund igen och se om huvudvärken är borta när jag vaknar.