Först och främst! TACK Anna och Diana ❤️ Ni är fantastiska med era glada och värmande kommentarer. Vad gjorde jag utan er! Det häftigaste är att jag vet inte ens vilka ni är? Tror jag? Ni är så Fina 💖

Det håller på att barka käpp rätt ner för trappen. Jag kan inte gå längre. Mitt vänstra ben, ända uppifrån svanskotan ner till foten har slutat fungera. Jag har så ont så jag skakar och svetten lackar när jag försöker gå. Maken får hjälpa mig till toaletten på natten. Jag stoppar i mig värktabletter, kan inte påstå att dom gör större skillnad, men, jag klarar mig åtminstone själv med dessa i kroppen. 

Gick till postlådan och tillbaka igår, ca 75 m, det tog 20 minuter. 

MEN i måndags var det måndag! Veckans viktigaste dag! På söndagskvällen ringde minstinggullungen Lovis 5 år - mojmoj, hämtar du mig innan mellis imorgon? Inte efter, utan INNAN MELLIS. Vad säger man då?

Hjärtat, om bara mormor kan gå så kommer jag och hämtar INNAN mellis. 

På morgonen rullade tårarna. Så ont, så ont. 😭😭 Jag vägrar ge efter. Stoppade i mig piller på morgonen, så värken släppte något tidigt på dagen. Vill inte äta medicin när jag är med tjejerna. Jag klarade det! Tack vare dom själva. Ida går bredvid så jag får hålla i henne, den lilla släpar på min handväska och kvittrar och skrattar. Vi gick till lekparken. Där satte Ida mig på en filt. Hade det helt ok 😄❤️ Vi hade passat på och köpa jordgubbar och persikor som vi smaskade på. 

När det var dax för hemfärd så började lilltösen Lovis att städa, hon gjorde sitt allra bästa faktiskt, inget skräp fanns kvar. Hon la allt i samma påse, hela jordgubbar, halvätna jordgubbar, hel persika, persikokärna osv 😂😂 Ida tog hand om mig, baxade upp mig i stående ställning, så gick vi iväg. Ida släpandes på mig, och fruktpåsen, Lovis släpandes på filten och min handväska. Så söta, goa, alldeles underbara och märkligt omtänksamma för deras ålder. Elin och Tom! Fattar ni vilka otroligt fantastiska barn ni har? 

Ida berättade att dom skulle till kyrkan med skolan på tisdagen. Va bra sa jag, då kan du tända ett ljus och önska att mormors onda försvinner. -men, vi får inte ha med oss pengar! Tyst en stund. Vet du mormor, jag kan be för dig istället, då är det ingen som ser eller hör mig heller 😭😳😩 Hon är makalös detta barn. One of a kind ❤️

Sitter och väntar på att tiden ska gå och att Göran kommer hem. Dax att åka till doktor Andreas. Så spännande att få veta vad han menade med att det ser till och med bättre ut? Hoppas av hela mitt hjärta att han kan hjälpa mig med benet! Om inte, så får det helt enkelt bli starkare värktabletter 😩😜 Ingen bra lösning!