Jag är på jakt efter berlocker med svarta bandet, har 2 st egna, men behöver många för att kunna sätta på mina armband som jag säljer. Svarta bandet är samma som rosa bandet, fast olika 😂 Svarta bandet = Malignt melanom.

Det har nu gått 11 dagar som jag inte fått äta min cancermedicin. Kroppsligt känns det bra, tåget har slutat med att köra en extra sväng genom vårat sovrum, kört över mig, kommit på att satan, det var fel väg, backat tillbaka över mig, men så tänkt att, va tusan, jag tar den här vägen, och kört över mig en tredje gång. Det är skönt 🚂

Mentalt är det mer jobbigt. Jag längtar efter mina tabletter fast dom gör mig så ont. Tyvärr vet jag ju hur fruktansvärt fort det kan gå om man slutar med dom 😫 Underbara, alldeles fantastiske doktor Antonis ringde i torsdags, för att fråga hur jag mådde. Han hade fått svar på första omgången prover som jag tog dagen innan 😳 Proverna såg bättre ut än gången innan, nu väntade han på att få se vad min magnetröntgen skulle säga, samt nästa omgång prover. Jag frågade om jag fick fortsätta med mina Tafinlar sedan. Jodå, men först ska vi se vad allt tillsammans visar. Jag har fortfarande väldigt ont på vänstra sidan under revbenen, men inte så jag hoppar högt om jag/någon råkar komma åt stället. Febern är borta, nästan, det var bara en dag förra veckan som jag fick en topp.

Så gjorde jag då magnetröntgen tidigt i fredags morse. Tack och lov så lider jag inte av klaustrofobi. Först ett par öronproppar, utanpå dessa en hörselkåpa, nål i armen, så sätter dom fast armarna utmed sidan av kroppen. I handen fick jag en stoppknapp, ifall jag skulle få panik. Det bästa är att få det snabbt avklarat, så jag blundade, hårt. Tyvärr hade dom musik i hörlurarna, så jag hade svårt att höra instruktionerna. Men det verkar som att det gick bra, men det tog lång tid. Väl hemma hann jag till soffan innan jag somnade. 

Eftermiddagen var en helt underbar, en riktigt fin höstdag. Jag hör till sorten som gillar hösten, bränner av en stor mängd ljus. Nåväl, en sak som är det absolut bästa med hösten är att den är nästan 100% ormfri 🐍 Vildsvin och älgar har jag inga problem med, men ormar, dom gör så att locket till luftrören slår ihop. Jag kan inte andas! Måste alltid ha ventoline med mig. Men eftersom jag älskar att gå i skogen och plocka svamp, så vägrar jag låta denna fobi få ta över. Så jag tog på mig stövlarna och cyklade till skogs. Hela skogen vimlar av höstkantareller. Plockade en kasse och satte mig och fikade i min ensamhet. Då njuter jag 🙏 Jag har nu plockat så mycket svamp till mig själv att jag har inte lust eller plats att ta hand om mer. Men eftersom jag älskar att plocka så blir det nu gebortsvamp. Den här gången var det Staffan som fick en kasse. Än så länge har jag bara tagit bort en fästing, hoppas det slutar med den.

I lördags mådde jag så bra att jag funderade på att låta båda min prinsessor komma och sova över. Blåsning fick jag. Har nu inte träffat tjejerna sedan i måndags, ja eller, lite i torsdags då, när Ida ville hit efter skolan. Jag får abstinens. Jag längtar så det gör ont. 

När dom inte skulle komma så stack vi på bio. "Vilken djävla cirkus" Kan bara säga, vilken djävla skitfilm. Familjen Nutley/Bergström måste ha setat vid köksbordet och plockat ihop den. -jo, men så måste vi ha en stum tjej med, och en cirkus såklart, så tar vi in en ryskt gammal grinig primadonna, hm, mer då? -men borde det inte vara någon handling, tanke bakom, sammanhållning. Äsch, det struntar vi i! -vad ska vi mer plocka in, jo, ett vildsvin och några cirkusvagnar, sådana som dom hade på 30-talet. Jag säger bara JÖSSES. No more Nutley. Vi var ensamma i hela biosalongen

Sammanfattning. Jag har sovit mer än jag varit vaken senaste 5 dagarna. Vikten håller sig på -60. Bara en dags feber. Ångest över att jag inte får äta mina giftpiller. Svår längtan efter prinsessor ❤️