Börjar bli aningen tråkigt nu. Saknar min familj. Saknar mina vänner. Saknar tisdagsluncherna med min Ylva. Saknar gänget och kalasen. Det är mycket som jag saknar. Att inte få ha barnbarnen här gör mest ont. Att inte ha Ida bakandes i köket och Lovis liggandes ute i bubbelbadet är jobbigast. Att träffa dom på ett fik, sittandes vid olika bord är liksom inte riktigt samma sak som att få en benknäckarkram.

Men, jag ska verkligen inte gnälla, vi har det så bra. Jag tillbringar dagarna med att promenera med Dino och att måla om köksstolar så dom ska passa in i nya köket. Snart så! Kanske väldigt snart 👍 eller inte alls snart 👎. ✊

Tanken var att jag skulle röntga mig i början av maj. För att sedan besöka Andreas i slutet på maj. Nu blir det inte så. Andreas vill inte att jag ska åka till sjukhuset. Där finns Coronan. OM det är ok med mig att skjuta på röntgen kanske 2 månader till att börja med, ifall att OM jag känner mig trygg med det. Det gör jag. Jag mår ok. Givetvis dom vanliga biverkningarna, men dom är en del av mitt liv. Dessutom försöker onkologen undvika besök, läkarna tar istället allt som är möjligt via telefonen. Egentligen skall vi i stadie 4 röntgas var 3e månad, så jag borde redan ha röntgats,  men jag har blivit så mycket lugnare och tryggare. För 4 år sedan hade jag aldrig gått med på detta, men då var jag ständigt livrädd eftersom jag hade överskridit min tid på jorden. Dom flesta i mitt tillstånd gör PET röntgen, då röntgas hela kroppen och metastaser lyser, om man har några. Jag genomgår en CT röntgen, med bara halva kroppen. Vet inte varför det är olika?  🤔

För slippa att åka till min kontaktsköterska i Eskilstuna för att ta mina prover och vägas åker jag istället till min vårdcentral i Strängnäs. Fungerar bra, jag behöver endast träffa M om jag har några problem att ta upp.

Jag har 1 problem, eller 2. Dock inga som kontaktsköterskan kan lösa. Det ena är att jag fyller ju faktiskt ett jämt år i år. Det spelar inte mig någon roll, men tydligen så ska man fira. Tanken var då att åka iväg med familjen till Tallin ett par dagar. Men nej, Coronan kom emellan. Ett annat alternativ var då att istället stanna hemma och ha lite kalasaktigt ute i trädgården. Men nej, det går inte heller, det går ivarje fall inte att planera det. Jag har varit med om att det har snöat den dagen. Läget är alltså som följer, INGET FIRANDE! 

Jag såg vid ett tillfälle en flyttfirmas lastbil, på den stod det ”flyttar även helger” så jag funderar på att hyra in dom för att flytta min födelsedag till någongång i sommar istället. Jag blev helt klart imponerad, tänk vad dom kan utföra nuförtiden tiden.

Finaste påskpresenten ❤️