Jag tror att jag har tappat räkningen på dagarna, pga att jag har skrivit fel någon dag. Jag ska vid tillfälle sätta mig och räkna så att det blir rätt.

Det är inte bara i Stockholm och Malmö som det smäller, det gör det även på Aspö.

Förra söndagen vaknade jag återigen med ryggskott. Det 4e på 6 veckor. Helt klart det värsta hittills. Jag kunde inte röra mig. Jag kunde inte ens rulla mig ur sängen, något som jag annars blivit en hejare på. Göran fick på något vis dra, lyfta, bära mig ur sängen, släppte han taget så rasade jag ihop på golvet, gallskrikandes. 

Jag fattar inte? Varför? Nästa 5 dygn låg jag där jag blev placerad. Var jag själv hemma och var tvungen att ta mig till toaletten och rasade ihop, ja, då fick jag snällt ligga där tills Göran kom hem. Jag lärde mig sedan att rulla ur soffan, krypa till toaletten och där dra mig upp till sittande, därifrån kunde jag sedan ställa mig upp, gå utmed väggen och möbler fram till soffan, där jag vrålandes fick ramla ner igen. 

I måndags var jag till Stefan naprapat. Han har räddat mig många gånger under åren. Men jag vet faktiskt inte om det hjälpte? Trots att 2 låsningar small till och släppte, känns tyvärr som att jag har fått en MMA-spark i svanken.

Dino fick åka till bonus matte/husse. Jag kunde inte ta hand om honom och Göran var tvungen att jobba på i nya huset. Marielund.

Marielund ja. Det börjar så smått bli klart. Besiktning i juni, sedan är det bara att flytta in 😅 och flytta ut 😢 Jag hoppas då av hela mitt hjärta att någon ny då flyttar in, här på Prästgården. 

Jag är så oerhört tacksam för att jag har en man som tar min svåra, sjuka ormfobi på allvar. På nya tomten finns en liten kulle naturskog. På den kullen finns det en mycket stor mängd stenrösen och några gamla träd liggandes. I min värld kryllar det alltså av ormar där. Det kan bli så illa att jag kommer att stanna inomhus. 

Som när vi hade båt. Jag gick inte iland. Det fanns ormar där. Jag vet! Tilt i skallen 🤯 Men jag kan inte hjälpa det, jag kan inte styra över det. I vanliga fall kan jag helt enkelt bara bestämma mig för något och sedan bara göra det.

Men när det gäller ormar är det inte jag som styr över mig själv. Jag har faktiskt till och med gått i terapi, min man krävde det. Men icke, tyvärr missade jag dom sista gångerna av min terapi. Jag hade varit i Ryssland och bott på barnhem, och efter den resan låg jag och kräktes oavbrutet i 3 veckor. Någon elak parasit hade tagit över min kropp.  😭 Terapeuten jag gick hos hade ett örngott med en orm i liggandes bakom böckerna i sin bokhylla den dagen då jag skulle komma på kvällen.

Tänk om den smitit ut när någon annan patient var där 😱 för på dagarna var han vanlig läkare. Jösses, han hade kunnat förstört livet för någon (för att sedan bota med KBT 🤔)

Så nu har Göran köpt ormskrämmor. Dom ska sättas dit så att ormarna slingrar bort från huset. Tack älskade make ❤️

Idag, valborgsmässoafton firar vi 20-årig bröllopsdag? 😳 Vad hände? 

En sak har vi lärt oss och blivit oerhört bra på sedan jag blev sjuk. Det är att vara rädda om varandra, att ta vara på livet och inte bara springa omkring, förbi och omkull varandra. Det innebär sannerligen inte att vi dagarna i ända hoppar och springer runt i rosa sockervadd, överlyckliga, snälla och glada. Inte alls, men vi tänker efter en extra gång och visar uppskattning.

Häromdagen fick jag en sådan där härlig kram av maken, så lyfte han upp mig för att sträcka ut min onda rygg, det brukar vara så skönt, inte den här gången. Något hände. Det small till och sa poff,  ungefär, från någonstans bakom mitt vänstra bröst. Det gjorde ont, faktiskt jätteont. Sedan dess kan jag inte dra djupa andetag eller vrida mig i sidled.

Har det blivit så illa att jag inte kan få en kram längre utan att ett revben går sönder? Har jag blivit så bedrövligt klen, eller håller mitt skelett på att luckras upp?

Igår fick jag i varje fall träffa 2 av mina Finaste töser några timmar 🥰 Våren är på ingång, husvagnen skall skrubbas.

Köpte mig en dammsugning av hemmet, medan jag fick hålla mig undan, den yngre av töserna vill tjäna pengar 👍