... Och jag vet inte längre om det är helg eller vardag. Spelar väl i och för sig ingen större roll. Men jag tror av någon anledning att det kan vara bra att försöka ha lite normala rutiner. 

I går natt hade  jag min Pidi sov hos oss. Skolan och fritids har stängt, så då är hon hos mormor. Hon har sina skridskor med sig, för 3 dagar sedan var första gången som hon vågade prova åka igen. Sist hon åkte, för 3 år sedan bröt hon benet efter 10 minuter. Gipsad i 3 månader. Nu har skräcken släppt. Jag skulle eg åkt och tittat på henne i tisdags när hon åkte, hennes familj har tillbringat senaste dagarna på isen. Men förrgår vaknade jag med feber och gick mest omkring som en zombie här hemma, orkade inte åka in till stan. Att sedan ha henne här är inget jobb, det är bara omtanke. Hon bäddade ner mig i soffan, sen gjorde hon och Göran pannkakor. Jag åt!

Har nu bestämt mig för att jag MÅSTE upp i vikt, jag måste börja äta, inte bara suga i mig en näringsdryck för att jag måste ha något i mig. Tror jag har gått ner ca 18 kg. Nu får det räcka. Nog! Kläderna hänger som trasor på mig och jag vägrar köpa nya, för jag tänker inte fortsätta skramla runt som ett skelett. Fast å andra sidan så sa Pidi igår att - mormor, du ser så ung ut i dom där kläderna. Dom där kläderna är alltså mina jeans som hänger som trasor och en t-shirt. Hon är ett märkligt barn, jag borde skriva upp alla hennes tankar och kommentarer. 

Elin och syrran håller på att titta på resor i slutet på maj, dom vill att vi återigen åker alla tillsammans på semester. Det är bara det att pengarna rasar ju liksom inte in längre. Måste börja hushålla och snåla lite. Jag låter dom hållas, Elin har hittat ett bra ställe som inte ruinerar oss helt. Det är lika bra att boka, SEN måste jag se till att få röntgen och röntgensvar att stämma in med resan, så att jag får ett bra svar precis innan vi åker, om svaret inte är bra, då blir det ju en annan behandling, då kan jag inte åka. Nåväl, det ska nog gå att få till på något sätt. Underbare Andreas sa faktiskt till mig och Göran, - ut och res med er! 

Fick ett meddelande från sonen igår, Laras pappa hade berättat att det kommit en ny medicin mot malignt melanom, om det är det jag tror så är det släppt i USA, kanske Australien, MEN innan det kommer till Europa och innan det blir godkänt i Sverige, ja då har vi kommit en bit till längre in i framtiden. 

Idag måste jag ringa försäkringskassan, fick ett brev från dom häromdagen där jag tror att dom snart tänker sänka min sjukpenning? Trodde inte den kunde bli lägre  =-O

Har också mailat facket för att där finns ju något som heter inkomstförsäkring. Är tyvärr alldeles för dåligt insatt. Men det är dax att ta tag i saken nu. Min privata försäkring har jag ingen som helst nytta av. Fick en diagnosersättning för 6 år sedan, sen är det stopp. Den skulle jag kunna både ha och mista, men kan ju inte kliva av den nu. Bara att betala och se glad ut >:o 

Har ivarjefall fall fått godkänt av bostadsrättsföreningen att fortsätta hyra ut lägenheten i Stockholm eftersom Niklas befinner sig i annan världsdel. Annars skulle jag bli smått upprörd, om det vore så att jag har en lägenhet som inte får hyras ut och i så fall skulle stå tom, när det är sådan otrolig bostadsbrist i Stockholm. 

Idag ska jag lyxa till mig. En ansiktsbehandling hos Fia. Annars brukar jag bara färga ögonbryn och fransar. Nu finns inte så mycket kvar att färga, hon får väl leta upp dom stråna som finns och försöka få dom att synas :-\ 

Efter att ha kämpat med att leta snö för att få ihop till en gubbe så blev detta resultatet igår