Idag är det 1 år sedan jag klev in i duschen och kände dom vidriga knölarna i höger bröst och i höger armhåla. Idag är det 1 år sedan jag inte sov en blund på natten utan bara låg och grubblade. Idag är det 1 år sedan som jag hoppades att jag hade fått bröstcancer. Bröstcancer går att bota.

Idag har jag levt 1 år efter upptäckten. Bra :-D 

Igår infann jag mig på provtagningen i Eskilstuna kl 10, dom lämnade sådär lagom med blod kvar för att jag skulle kunna resa mig och gå därifrån. Satte mig på fiket för att invänta min massage kl 13. "Pratade" med sonen, direktkontakt. Tack godegud för mina barn. Han avslutade samtalet med att skicka över en låt med Rod Stewart som han hade hört på radion och då tänkt på mig. Ja, då brakade det loss, igen. Jag satt på fiket med tårarna rullandes utmed kinderna, folk glor, men jag bryr mig inte längre. Har vant mig efter 1 år. Tårflödet kan starta när jag minst anar och det går bara inte att stoppa :'( det är uppenbarligen en viss mängd som bara måste ut.

Fick en timmes taktik massage. Det gör så gott så det går inte att beskriva. Efter det var det dax att träffa min syster Marie, som var sjuk så jag fick träffa en ny sköterska. Helt fantastisk människa. Garanterat, dom är handplockade till onkologen. 

Chefen ringde och frågade om jag kunde komma upp till jobbet. Absolut. Agneta hade köpt en hel kasse med diverse pärlor och tillbehör ifall att jag kunde ha nytta av dom. Mycket bra att ha saker. Tack Agneta, du är också en pärla! Hängde på jobbet ngn timma, blir lite bekymrad, jag är sjuk, en har slutat, dom är väldigt underbemannade. Hoppas verkligen inte att dom jobbar sig sönder och samman :-( 

Har nu en hel lista med beställningar på armband som jag måste göra. Kul. Så vansinnigt kul! Hann in en sväng på panduro för att bränna lite pengar. Inte svårt alls. Inte med deras priser  >:o Min arbetshörna, maken tycker jag breder ut mig, jag förstår ingenting =-O  

Tillbaka till lasarettet för röntgen, drack 2 l vatten på en timme. Tänk att vatten som är så gott, kan vara en sån plåga att hälla i sig. Jag får ju inte ha några smycken på mig, men, jag måste ju bara ha min Lyckosten med mig. Alltså gömmer jag den i strumpan. Den här gången tappade jag den inte när det var dax att sätta tillbaka den runt halsen.  Då hade jag väl hamnat på psykavdelningen iklädd tröja med ärmknytning på baksidan.  

När jag kom hem vid 20 tiden släppte jag bara alla kassar och gick raka spåret till soffan där jag kröp ner under filt och tvärslocknade. Sov ett par timmar tills Julia väckte mig och tyckte det var dax att krypa ner i sängen istället. Hon var lite rådvill, en låg i sängen och en låg i soffan? Hon då? Hon ska ju ligga på kudden mellan oss och det fungerade ju inte med en på varje våning. Släpade mig upp i sängen, tog hennes tass i handen och somnade om ;-)