Jag förstår mig inte på min kropp längre. Idag vaknar jag upp feberfri, dock med ont i halsen  :-\ . Enligt min aktivitetsband har jag sovit i 9 timmar, varav 70% rofylld. Så jag känner mig utsövd, fast klockan bara är 06. Maken snarkar gott bredvid mig.

Gårdagen var mycket lugn, vi checkade ut 11 från Havsvidden. Åkte mot Eckerö. Jag sov hela resan. Vi checkade in på Elviras där vi hade förbokat. Ett enkelt men charmigt boende vid havet.  

Hade köpt ett antal armband på en second hand affär, så jag satte igång att skapa :-D Vi spelade wordfeud, åt middag och kröp ner i sängen. Somnade ovaggad.

Idag blir det båten hem igen. Då ska jag använda enkronorna som jag vann på hitresande och spela igen. Jag älskar att spela automaten där man stoppar i enkronor som förhoppningsvis ramlar ner på rätt ställe och tippar ner en massa kronor. Ärligt, jag är superbra på den  ;-) Dessutom har jag förmågan att sluta om jag vinner mer än jag spelat. 

Snart är vi hemma igen. Borta bra men hemma allra bäst  :-P

Enda gången som Göran kan slappna av är när vi har semester och åker hemifrån. Det fungerar inte att ta semester när man bor på arbetet. Då sover han igen det han har missat och så läser han, och läser, och läser. 

Har varit en skön semester  :-D