När jag vaknade låg ett meddelande från sonen och väntade. Han skrev att han och Lara hade diskuterat saken. Dom vill att jag flyttar hem till dom i Australien. Jag får ta med min make :-* Då brakade tårflödet loss ordentligt. Jag saknar mina barn långtbortistan så mitt hjärta nästan brister. Jag skulle önska att jag hade krafter nog att åka och hälsa på dom. 

I Australien har dom en del regler som jag har svårt att förstå mig på. Sonen måste nu säga upp sig på sitt jobb. För att han måste jobba i 3 månader som volontär. Han ska tydligen ut i buschen till en gammal dam som han ska hjälpa med vad jag antar är hennes gård. Min ångest steg med 300 %. Fan, hela buschen är ju full av ormar >:o Där ska han bo och arbeta. Ingen kontakt med omvärlden. Internet? Vad är det? Jag blev rädd och förtvivlad, hur ska jag få tag på honom om jag måste? Svaret blev att då måste jag kontakta Lara som då kan få tag på honom. Han som gått igenom en vipasanna i Indien kommer att fixa detta, även om det kan bli 3 lååååånga månader. Frågan är om jag kommer att fixa det :'( 

I fredags kom min bästis Mulle hit och hälsade på. Det gör så gott. På kvällen hade vi mitt födelsedagskalas. Något försenat. Typ 3 månader. Det blev en vansinnigt trevlig kväll, med lagom mycket folk, 11 pers, så vi fick plats runt ett bord, så alla kan prata med alla. Perfekt! På vår uteplats, där vi satt har jag satt upp en gräslig tavla. Den får inte tas ner. Har blivit en grej. Stefan lovade förra året att han kan göra en bättre. Här är resultatet =-O Bättre? Tveksamt! Tack Stefan :-D 

Innan Mulle åkte hem dagen efter hann vi med en fika på Hornudden. Resten av dagen gick åt till att göra absolut ingenting. Jo, några armband hann jag faktiskt med att göra. 

Nu ska jag med systra min och vår pappa ut i skogen och hämta svamp ;-) Dom åker först, för dom ska knalla långt in i skogen så sluter jag upp vid ett annat ställe som är enklare att traska runt i. 

Sen ska jag hämta min stora Prinsessa. Hon ringde och frågade om hon får sova här inatt, dom var på väg hem från semester. Jag frågade henne om inte hon var helt slut efter en semester med kusinerna och behövde vila? Jo, det var hon, det var just därför hon ville komma hem till mig. För det är hos mig som hon vilar upp sig :-*