Har inte blivit av att skriva. Har haft fullt upp med att umgås med min Stora Prinsessa. Det har varit hennes sista vecka på sommarlovet.

Nåväl. Måndagen kom och jag ringde. Fick en återringningstid kl 15.30. Typiskt. Suck. Men man kan inte riktigt lita på deras telefontider. Den här gången ringde dom redan 14.30. Det händer ofta att dom ringer tidigare än sagts. Det gör iof ingenting, bara man är med på noterna. Pratade med en sköterska, hon skulle gå och prata med jourläkaren och sedan återkomma till mig. Efter 1 timme ringde hon. Dom hade kommit fram till att jag skulle göra en utökad röntgen. Enda sättet att kunna se vad det ev kan vara. Hursomhelst helst så är det ivarjefall ingen bula, det vet jag, för knölen finns kvar, i oförändrad storlek. 

I morgon fredag är röntgen, och dryga veckan senare är det dax för mitt sista besök hos andras innan han går på pappaledighet. Som vanligt är jag aningen nervös vad svaret på röntgen säger. Fungerar mina tabletter ff, eller har jag blivit immun.

Jag återkommer alldeles snart med mera på bloggen!