Varför? Jag förstår bara inte? Dessa vattenblåsor som slår upp på min vänstra fot hela tiden. Igår gjorde jag inte mycket mer än att ligga i min fåtölj, vilade, sov och vädrade blåsor. Hade lite feber och kände mig inte på topp. 

Dom kliar, dom spricker och blir sår, och kliar ännu mer. Idag har jag fått en tid till min dr Maria på vc. Hoppas blåsorna håller sig intakta tills dess. Jag behöver inte hjälp med att packa in dom. Det är jag van att göra själv vid det här laget. Jag vill veta varför, vad det är som gör att dom blossar upp. Jag vill att dom sticker i en blåsa och tar ut vätska för att göra en odling. I vanlig ordning blir jag rädd att det har med cancern att göra. En annan sort kanske? I helgen fick jag även hela gommen och halsen full med små, små blåsor. Brände som eld. Jag fick bedövningssalva att smeta på. Men ingen kollar orsaken. Det fanns ett piller jag kunde få. Läkaren misstänkte att blåsorna kunde ha med min svamp att göra. Ett riktigt elakt piller. Han läste på medans jag satt där. Pillret kan göra så att all annan medicin jag äter kan ändras i styrka, en värktablett kan istället bli dubbelt så stark. Min cancermedicin kan även den förändras i styrka. Om den istället blir dubbel i styrka, ja då stryker jag med. Jag började ju med en styrka som var högre än den jag nu äter. Det slutade med inläggning på sjukhuset, och dom var tvungna att avbryta behandlingen helt för att sedan försöka med en svagare variant. Den klarade jag. Jag tackade NEJ till pillret =-O 

Hoppas jag orkar stå på mig idag att dom kollar upp ordentligt. 

I helgen var vi återigen på påsklovskryssning. Med min lilla familj. Full rulle. Bada (inte jag), bingo, kareoke, mm. Dagen efter vi kom hem ser Elin att Ida fått vattkoppor. Inte bara lite vattkoppor. Hela kroppen full, hela hårbotten full. Dessutom feber. Stackars lilla barn. Hon skulle eg ha sovit hos oss. Vi väntar med det. Misstänker att en del barn på båten kommer att få vattkoppor om 2 veckor. Nåväl, barn ska ha vattkoppor. Ju tidigare desto bättre. 

In i duschen. Måste ha rena, fina, rosendoftande fötter när jag ska till doktorn.

Just det. Familjepåskfesten gick jättebra! Vi blev bara 15 st  (y) och hade en underbar dag.