Idag har jag äntligen kommit fram till den dagen då det är dax för röntgen igen. Efter den följer en helvetesvecka av ångest. 

Jag är rädd. Jag grubblar väldigt mycket på mitt senaste besök hos min sköterska. VARFÖR ville hon bara ge mig tabletter fram till läkarbesöket? Hon har aldrig sagt så förr. Hon gav mig inte heller någon ny tid för nästa besök hos henne då jag hämtar nya tabletter och tar blodprov? Jag skulle få ny tid när vi träffas på läkarbesöket. Varför?

Vet hon något som inte jag gör? Visar mina prover något som hon inte har talat om för mig? Vet hon att mina Tafinlar inte fungerar längre? 

OM det är på det viset kommer jag att bli fruktansvärt upprörd. I andra landsting blir det en sabla fart om proverna visar att något är på gång. Då bli det röntgen och ny behandling omgående, eftersom den här skitcancern kan föröka sig med blixtens hastighet. Hon borde ha fått svar på min prover för drygt en månad sedan. 

Jag funderar på om jag ska gå in på onkologen och höra om hon är där idag, nu när jag ändå ska till röntgen som ligger vägg i vägg. 

Helt enkelt berätta att jag grubblar mig galen på hennes uppträdande vid senaste besöket. Det kan mycket väl vara så att jag övertolkar. Jag är ganska bra på det. 

Måste göra mig iordning för att åka. Leta rätt på ett par strumpor som rymmer mina lyckosmycken som bara måste vara med under hela tiden.