Jag har mått så bra senaste tiden. Sa till Göran att jag ibland helt glömmer att jag är sjuk. Det är ett bra tecken. Förutom då min monsterblåsa som jag har på tungan, den glömmer jag inte bort. Är tvungen att använda bedövningsgelé hela tiden på den. När jag pratar sluddrar jag som ett gammalt fyllo eftersom blåsan gnor mot tanden hela tiden. Jag har hunnit med en dansavslutning och en sommarfest på dagis. Sånt gör mitt liv värt att leva ❤️. Fotografi från dagis? Nej 😡 Inte ens på ditt eget barn. 

I lördags hade vi tjejfest hemma hos mig, kvällen avslutades med att vi lekte burken. Vansinnigt roligt 😅 

Igår däremot så kändes det sådär när jag vaknade. TRÖTT, så trött. Hosta. Tvättade inför semestern, packade lite, satte mig på verandan för att lyssna på ring P1, somnade ett par timmar.

Åkte in till apoteket för att hämta ut mitt pencilin, likabra att köra på med den innan vi åker. På apoteket hamnade jag mitt i ett drama. Eller man kanske kan säga att jag skapade ett drama😳. In kom en av dessa tiggare med en lapp som man ska skriva på och sen skänka pengar. Pengarna ska, det är lite olika beroende på vem personen är, men typ till halta, lytta, döva och stumma barn. Så mycket som det stått i tidningen om detta så kan jag bara inte förstå att människor fortfarande går på detta. Dessutom ska man skriva upp sin adress😡, varför det, vad ska dom med den till kan man undra. Hur någon kan gå på detta är för mig obegripligt?  

Hursomhelst, jag mådde dåligt och tände till direkt när tjejen kom fram till mig med lappen och pekade på munnen och öronen för att tala om att hon är döv och stum. SKITSNACK sa jag med väldigt hög röst. Du bara ljuger, du är varken döv eller stum. Jag tog upp kameran för att fotografera lappen. Då försökte hon smita, jag följde efter och skrek att jag skulle ringa polisen, så satte jag foten för dörren. Hon lyckades lätt öppna dörren ändå, hon var ca 3 ggr större än mig. Jag efter, så mellan inner och ytterdörrarna tog hon tag i mig, lyfte upp mig och skickade in mig i väggen. Pang 😢. Tusan den som ger sig, jag ruskade på mig och följde efter med kameran och tog en massa kort. Utanför stod dessutom hennes kompanjon så jag har kort på båda.  

Inne på apoteket blev jag tackad, hade gärna fått lite hjälp istället 😕

Började med penc kuren i går kväll. Vaknade i morse med en ny, stor vätskefylld blåsa mellan tårna. Jag som varit blåsfri i dryga veckan 😢. Dessutom 3 stycken blodblåsor på insidan av kinden. FAN! 

I dag "invaderas" huset av våra goda vänner som kommer att bo här när vi har semester för att passa djur och hus. Det blir semester för dom också. Bo på lantgård är ju populärt när man i vanliga fall är äkta innerstadsbor.

Ska till Marie och hämta ut nya piller och ta prover. Dessutom har jag en lägenhet på gång. Vi får se hur det går med den? 

Dax att starta dagen!