Vaknade av att familjen kom med frukost på sängen  :-) Jag fick ett par blommiga trädgårdsbyxor ( tack för tipset Elin) dom har jag sneglat på länge, ett par finbyxor ifrån Gudrun Sjödén och ett par supersnygga svarta boots också från Gudrun Sjödén . Min älskade make är banne mej makalös på att köpa kläder till mig, både storlek och tycke. 

Tog dos 4.

Någon hade spelat fotboll med min skalle på natten, antagligen hade samma skitstövel gett mig 38 i feber. 

Skulle till min psykolog, var tvungen att avboka, mådde för dåligt. 

Skjutsade Nicke och Lara till stationen, dom skulle till Stockholm. 

Jeje och Kicki kom förbi med blomma, så gjorde också Stefan och Ingamaj, jag orkade inte bjuda på varken kaffe eller annat gott, strök omkring i nattlinne hela dagen. 

Härliga Marie Grenander ringde, ååååh vad längesen jag pratade med henne. Det var upplyftande  :-D

Somnade som en klubbad säl, tidigt.