Idag plussar vi på åldern. Tänkte säga det dubbla, men är nog säkrast att spara dom åren tror jag, plussar på med 10 så länge.

För 1 vecka sen kutade jag runt i bergen i 3 timmar, tillbringade 1 maj med att spela burken, älskar att spela burken. Dock en stor utmaning med en snart 3 åring som är med och skriker, mojmoj, varför ligger du där mojmoj, det var när jag låg bakom växthuset, jag tillsammans med gårdens myror upptäckte jag. Nåja lite får man tåla,  spelar man burken gäller det att vinna. Om man nu hittar burken vill säga, kunde hända att snart 3 åringen bestämt sig för att ta den med sig på sin upptäcktsfärd  :-\. Att spela burken gör livet längre, för alla, ivarjefall i min familj, vi skrattar så vi rasar ihop i högar. Men, ja, jag vet, vi är inte alltid som andra människor, eller som andra vuxna människor bör uppföra sig. Och det, ja, det trivs vi alla stollar med, barn som vuxna. Även om något barn ibland kan få lite småblessyrer när dom blir omkullsprugna. ;-)

Idag klev jag ur sängen,  och rasade som en fura, bra med trägolv, gör inte så ont att ramla på. Golfbollen under foten har minskat något, men jag har å andra sidan fått ännu en i mitt högra knä, där jag trodde jag hade blivit skjuten, VAFAN >:o Jag har ju förtusan bara ätit medicinen i 3 dagar, redan upphört med den, och ändå djävlas kroppen med mig. Jag blir sur, verkligen riktigt skitsur. Och fortfarande hoppas jag att dom fortsätter ge mig piller idag. Knäpp eller knäpp? Tja, nåt mittemellan antar jag.

Jag tar detta ras av min kropp, gärna, OM den gör nytta någonannanstans. Japp, så ere. Bara jag innan sommaren är slut kommer att få spela burken igen! 

Hm, detta är vad min kära make tycker jag ska dra i mig på morgonen, ok, jag gör det, men jag vill INTE, nerver ever veta vad den innehåller!