Ingen id'e att lägga in någon morgon bild. Alla ser likadana ut. Jag, smoothie , kaffe och KF.  Jag har TRÅKIGT. Även idag så där lite lagom feber, 37,7.  (Varför nu det skulle vara lagom?)

Bölat en skvätt för mig själv, så är det klart för dagen sen. Tycker nog eg synd om mig själv. Jag vill inte ligga i sängen för att invänta krafter och energi. JAG VILL VARA PÅ JOBBET JU. Inser dock att det inte skulle fungera. För det första sover jag ca 10-12 tim/dygn. För det andra så tappar jag det mesta jag tar i, stapplar och snubblar och blir arg. Fumlig av någon anledning.

Jag gissar på biverkningar, lederna är inte riktigt som dom brukar. Men den nya dosen verkar fungera bra. Glad :-D Hoppas den gör vad den ska också! Boostar och slåss! Men det får jag nog inte veta än på 3 månader, vid nästa röntgen. 

Men så fort jag känner energin återkomma, den gör det snart, då ska jag ut i trädgårn och snygga till. Där finns jobb som kan hålla mig sysselsatt hela dagen. 

OM jag känner att jag ff har kraft kvar i em, ska jag åka och hämta IdiPhidiPhu på förskolan. Kanske göra ett besök på bibblan.  Lovar inget, men OM  :-D

Nicke och Lara stack iväg till Stockholm igår, bra, jättebra, dom kan ju inte bara sitta hemma hos mig på Prästgår'n.

Nejnu djäklar känner jag att den är på väg, energin, ut och jobba och röra på kroppen!

Det är den målsökande behandlingen dom kör på mig!

http://melanomforeningen.se/?page_id=22