..... i sängen med feber och så tungt att andas, och ont i höger sida, vet ej om det är lungan eller magen. 

Så typiskt, och inte ett dugg konstigt. Vi ska ju på semester 😭

Vaknade igår med smärtan, låg mest hela dagen i min fåtölj och mådde dåligt. Inatt vaknade jag av att min pyjamas var dyngsur av svett, gick upp för att byta om, men var så yr så jag fick hålla mig i väggen. 

Har pratat med vårdcentralen, men dom vill att jag ska åka in till onkologen. Kanske lika bra det. Pratade med onkologen, sköterskan hörde hur det pep och tjöt om mig när jag andades. Hon skulle prata med jouren och återkomma. Om jouren tyckte att jag inte behövde komma dit så skulle jag istället åka till akuten i Eskilstuna. Den värsta mardrömmen man kan råka ut för. Det är ett straff av Guds nåde 😡

Så här sitter jag nu och väntar på besked. Blir det bra eller dåligt?

Återkommer!