Vaknar upp med huset "överfullt" av hela goa härliga familjen. 13 övernattande personer. Våra fantastiska nya grannar låter Nicke och Lara sova i deras hus  :-D Tina & Thomas, love you!

Ni vet skillnad på grus och grus, viss grus går bra för ömma vinterfötter att stappla runt på, sen finns sånt där krossat elakt grus. Någon/t elak väsen har placerat sånt där elakt krossat krus under huden på mina fotsulorna. Har ännu inte bestämt var som är värst att stappla runt på, en golfboll under trampdynan eller krossat grus. Det får dagen utvisa. Så länge jag går runt i mina "oerhört vackra" rosa Foppa tofflor, så tar jag mig fram ganska ok. Värre att vara barfota. Ska försöka mjuka upp min tjuriga kropp i bubblet när den senare under dagen blir ledig. Jag tror att det är det som kroppen försöker skrika till mig. BUBBLA!

Så snyggingen på Prästgår'n stapplar för tillfället runt i ett rosa nattlinne, och ett par rosa Foppa tofflor. Tur det bara är familjen som vimlar runt omkring mig  :-) Vi står ut med det mesta vad gäller varandra. 

Hade en helt fantastisk dag igår, som slutade med veganmats middag som var så god att till och med gammelmormor Kerstin var salig. Nicke "slängde ihop" en veggo smörgåstårta. Där gjorde han sig en otjänst, för den lär han få göra många gånger. Satan vad god. Puss på dig sonen. 

När vi gamlingar kröp ner i sängarna placerade sig ungdomarna i bubblet.