Hittills, en toppendag! Lugn stillsam morgon, tar snällt mina tabletter. Ligger kvar i sängen nån timme efter det och läser tidning och mail. OCH det viktigaste mailet hade kommit. Har en fantastisk kollega, en singelkille i sina bästa år (30) skickar alltid ett måndagsmorgons mail där han berättar om helgens bravader. Stillsam gift kvinna i mina bästa år som jag är tjuter jag av skratt när jag läser hans mail. Helt galet. Tackgodegud för att man har detta bakom sig :-) Mina måndagsmornar kunde inte börja bättre, jag lever på dom hela veckan. TACK Jalle  8-)

Till banken för att lägga om ett lån. Tack, min fantastiska bankkvinna. You made my day. 

MEN det kommer mera.

I morse ringde "min" sköterska Marie, bara för att kolla min dagsform, berättade om att något elakt väsen placerat krossat grus under mina fotsulor. Min feber är numera  som bortblåst. Hade faktiskt ingenting att klaga på. Hon var så nöjd med mig  :-)

På eftermiddagen ringer "min" doktor Andreas, bara för att höra hur jag mår! Han hade hört om mina krossade glasfötter. Tyvärr så är ju det en av biverkningarna, till det krossade glaset kan det dessutom tillkomma ett antal blåsor som jag får lära mig att studsa runt på. Men än så länge gnäller jag inte, ja, det ska vara lite här då, men det är inte så illa att jag behöver någon slags hjälp. Tofflor är en bra medicin. 

Snacka om att man är i goda, omhändertagande händer. Å andra sidan kan jag behöva det efter alla stolar dom knuffat ner mig emellan innan dess.

På väg hem från stan ringer telefonen, jag blev så glad så jag höll på att köra av vägen, var tvungen att stanna på en busshållsplats. Det var Putte som ringde (många av mina nära vet vem). Har inte pratat med honom på måååånga herrans år, förutom endast några ord för 3 år sedan. Han hade varit hemma en sväng i Sverige och hört att jag blivit sjuk och ville bara ringa och prata. Putte, om du läser detta: You made resten av min dag  :-* Tack!