https://www.svtplay.se/video/32249307/allt-gar-i-arv/allt-gar-i-arv-sasong-1-avsnitt-3?id=8Ey4d1Q

Nu är vi där. ”Allt går i arv” Har har varit sjukt nervös innan jag såg programmet.

I mars 2020 blev jag kontaktad av SVT, jag har alltså INTE sökt till programmet. Jag var tveksam, så tveksam. SVT hade hittat denna min blogg och läst att jag skänkte mina pengar till mina barn, så att jag fick nöjet att vara med och se vad pengarna gick till. Jag är så oerhört glad för det, nu dog jag ju dock inte som planerat, men det ramlade in pengar varje månad på mitt konto, så jag klarade mig gott ändå.Jag hade en privat sjuk och olycksfallsförsäkring, kan väl säga att var inte riktigt så enkelt att det plötsligt fanns pengar insatt på mitt konto. Insättningen föregicks av en ganska hård förhandling. Det var en stor summa pengar. 

Jag funderade, jag pratade med barnen och maken. Flera gånger. Men eftersom det var SVT så bestämde vi oss till slut för att, ok, vi kör. 

Sedan följde en oerhört spännande, superkul, och en mycket lärorik tid. Inspelningen pågick i drygt 1 år, så många timmar, jag som alltid avskytt att bli fotograferad fick nu lära mig att till och med uppföra mig framför en stor kamera, med kameraman bakom som förföljde mig överallt  Vi fick lära känna helt fantastiska människor, Ulrik Bellman och Susanne Lj Westergren. Tack för det 🥰 saknar Er 🥰

Det hände att vi fick ställa in planerade träffar på grund av att jag var sjuk.

För övrigt är mitt liv ungefär som vanligt, för tillfället går jag på antibiotika på grund av den djävligaste huvudvärken som kom av en infektion. Det gör så ont, så ont, och inte ens dom starkaste värktabletter hjälper. Just ja, givetvis tillsammans med feber, höll på att glömma min ständige följeslagare. 

Jag kämpar på med mina giftpiller, tillsammans med antibiotika, och kortison, och eftersom jag får svamp i mun och hals av antibiotika och kortison, så måste jag äta svampmedicin, som ger mig huvudvärk som biverkning 😩 Jaja. Vad göra?

På tisdag är det dags för röntgen, det är nu ett halvår sedan förra gången, denna gång även skallen, känns väldigt skönt att få den kontrollerad. På fredag är det träff med min idol, Dr Andreas. Jag är så oerhört tacksam att fortfarande få ha honom som ”min” doktor 🙏 måtte han ALDRIG göra slut med mig.

Önskar alla en härlig vecka ❣️

 

 

Min skugga Dino har fantastiska dagar 🤩 han går runt i mitt trädgårdsland och frossar i körsbärstomater, slår han till med tassen så ramlar dom ner, gurkor som tack och lov mest innehåller vatten, bönor, dom hämtar han själv, och, nu har paprikorna mognat, dessa är också självplock. 

Jag har alltså numera 2 veganer i familjen. Dino måste dock få hårda bitar till frukost och middag så han får i sig allt kroppen kräver.