Tabletterna som ska ta bort nervsmärta fungerade lite ok tyckte jag, jag blev faktiskt bättre. Men så igår, söndag, vaknade jag och var tillbaka på ruta 1. Ont så ända in i helv..... Men nu biter jag ihop, jag ringer ingenstans, känner mig så otrolig tjatig. Ont här, ont där och så den förbannade hostan. Nej nu får det vara. 

Som läget ser ut idag blir det inte någon Dublin resa för mig, 4 tjejer har tänkt sig en långhelg i Dublin. Jag är en av dessa. Häromdagen när det kändes bättre, då var jag så glad och sa att jag blir med. Idag är jag på botten och känner att det finns inte en chans att jag klarar det. Någonting är fel i min skinka, jag vet inte vad och ingen annan heller. Tröstlöst 😡

Igår åkte Ida och Göran iväg och hämtade båten och la den i sjön. Endast för deras skull, om inte tjejerna bett honom med snällaste rösterna hade den inte kommit i sjön i år. 

Dessutom har jag kommit till skott och köpt en studsmatta till tjejerna. Deras föräldrar var här och satte upp den igår, Ida tränar på volter så jag vill helst inte titta på, tycker det är så läskigt med den där lilla nacken. 

Skjutsade hem Ida igår eftermiddag. Hon behöver hem och leka och inte gå och hasa med mormor dagarna i ända 😂😍 åkte hem, la mig i soffan och satte på ett avsnitt av House of Cards, somnade och sov till 19 tiden, ett par timmar alltså. Det behövde jag uppenbarligen, inga problem att somna vid läggdags.

Igår hade LillPrinsessan ❤️ sagt till sin mamma i bilen på väg från oss att - snart går det nog! Vad är det som går snart? - sova hos mormor utan dig mamma! Jag tror jag klarar det snart, och så är ju Ida med mig! Lilla Gullunge, mormors hjärta och mammas lillgris, mamma som hon helst ska ha inom synhåll hela tiden 😄

Jag är ju admin för malignt melanom gruppen på facebook, en låst grupp, endast för oss med sjukdomen. Jag måste säga att det är tragiskt hur många människor som får denna skitcancer. Det är mer eller mindre varje dag någon eller några som vill få tillträde. Dom flesta kvalar in, men så är det några som har födelsemärken som dom misstänker är malignt melanom. Dessa rekommenderar jag att först gå till doktorn eller ringa hud, ta bort märket och invänta vad analysen säger. Har dom tur, är det inte malignt melanom!

Nu har mina värktabletter börjar verka, humöret stiger, och det är ju faktiskt ett par veckor tills vi ska åka. Kanske jag klarar det då? Men någonting måste hända! 

Idag ska det bara bli lugnt! Så fort jag känner mig bättre sätter jag fart i 100%, alltid, så blir det bakslag. Just därför ska jag inte plantera blommor, bära krukor, köra skottkärra med jord, osv. Nej, det blir fåtöljen och några avsnitt House of...