Har under en längre tid dragits med huvudvärk. Redan veckorna innan vår semester hade jag huvudvärk. 

Idag vaknade jag upp och hade så ont att jag bara vill dunka huvudet i väggen. Har dessutom ont i handleden, armbågen, och axeln, det känns som att någon smällt till mig med en hammare där. I början av behandlingen hade jag ofta ont på det viset, nu har det tydligen återvänt.

Det som oroar mig är huvudvärken. Jag hoppas den beror på förkylningen som jag drar omkring på. 

I onsdags var jag på mammografi. När jag fick kallelsen så undrade maken om jag verkligen behövde göra den, eftersom jag röntgats var 3e månad? Jag ringde och pratade med dom, och ja, jag skulle absolut göra mammografi, även om jag gjort röntgen så är det inte brösten som dom kontrollerat. 

Jag är glad att jag gjorde den, för igår i duschen kände jag en lite ärta på sidan av bröstet. Det var där min cancer upptäcktes, det var där jag kände flera knölar. Det var dessa 3 knölar som dom sög ut vätska ifrån, med en lång hiskerlig nål 😩 men det gjorde inte ont! I 2 av knölarna fanns ingen cancer, men i den 3e. Jag hoppas att jag bara inbillade mig att jag kände ärtan, eller om den finns där, att den inte innehåller något farligt. 

Nu när jag är tumörfri, låt mig då för Guds skull vara det, länge, länge! 🙏

Jag minns inte om jag skrev om kvinnan som jag satt bredvid på flyget hem ifrån Samos? När jag var fullständigt dränerad på energi, när jag somnade ståendes? Hur jag fick en het kopp kaffe i handen och somnade. När man somnar med en kopp i handen så tappar man den och bränner sig. Jag klarade mig skapligt eftersom jag omgående tog ett glas vatten och hällde i mitt knä. Nåväl, det var inte bara jag som fick kaffe på mig, utan min granne också 🙄 Jag bad så mycket om ursäkt, men somnade omgående om igen. När vi gick av flyget så såg Göran vad hon hette på hennes kasse med beställningsvaror. Han skrev upp det och hemma så googlade han efter hennes adress. Jag skrev ett brev, bad så mycket om ursäkt och förklarade varför jag delat med mig av kaffet. Denna fantastiska kvinna mailade mig och godtog min ursäkt, hon satte dessutom in pengar på barncancerfonden 😳😘 Tack du vänliga människa!

Jag har nu tagit en näve värktabletter, huvudvärken ger sig inte, så nu försöker jag med att sova en stund för att se om jag mår bättre när jag vaknar 😴

I eftermiddag är det dax att hämta tjejerna, det SKA jag göra, hur jag än mår!