Jag har blivit utrustad med ett 7 årigt barnbarn som är något utöver vanliga barn. Den här påsken var hon lite bekymrad. I sitt påskägg önskade hon sig ett par roller blades. Jag sa att det går ju inte att stoppa i ett påskägg men det kanske ligger en lapp i ägget som det står roller blades på :-D Självklart fanns en sån lapp i ägget. 

Men så sa hon till sin mamma att mormor bara ger hela tiden, men hon får aldrig något själv. Hon har inte förstått att det är min glädje att få ge mina Prinsessor. Sagt och gjort, hon gjorde en påskpresent till mig. Det absolut finaste jag kunde få :'( 

Långfredagen började med feber. Svettades på natten så jag fick byta kläder 3 ggr.  Trodde inte det var sant. Dagen efter skulle vi ha den årliga familjepåskfesten. Det får bara inte hända. Jag kämpade på lite lagom hör hemma. Dammsög övervåningen. Ansikstsfärgen blev någonstans mellan snygg grå och vit. Höll på att svimma. Löjligt. La mig en stund i min fåtölj och vilade. Så fortsatte dagen. Lite jobb, mycket vila. 

Påskafton, mådde bättre. Ingen feber. Lite slak bara. Förberedde för dagens aktiviteter. Kl 2 skulle familjen dyka upp. Familjen i detta fall betyder 22 personer. Då saknades en familj på 4 personer. Det som kändes svårast var att inte han Bonusdottern och sonen hemma. Vi börjar med att fika, sen är det 5 kamp i trädgården. Efter det är det som ett hönshus i mitt kök, alla springer runt och lagar mat, men det är ett organiserat kaos. Efter middagen ser den vita linneduken ut som vi vi har ätit utan tallrikar  =-O Så blir det när familjen består av åldrarna 2 och uppåt. Vad gör väl det. Världsliga ting. Jag har både tvättmaskin och klorin. Vid 00 tiden stupade jag i säng efter en underbar dag med när och kära. 9 övernattande gäster. 

Alla övernattande vet att jag har lite kämpigt på morgonen, så istället kommer en efter en och kryper ner hos mig för att prata lite. 

Skypade med BonusSabina. Tyvärr inget skypande med sonen, han jobbar till onsdag, undrar hur långa pass han kör. Hm. Nåväl, han har ett jobb och det är han lycklig över. 

12 hade alla åkt vidare. Göran och jag tillbringade dagen med städning. Dessutom monterade jag ner studsmattan. Den har nu stått där i ur och skur i 12 år. Började bli skapligt sliten. Så innan någon skadar sig så plockade jag ner den. 

Sen tog vi varsin powernap, Göran la sig i soffan och jag tippade min fåtölj i liggläge. Den pågick i ca 3 timmar tror jag =-O Åt rester till middag, såg en film och somnade sedan om, denna gång i sängen. 

En dag kvar på helgen, gäller för mig att försöka hålla reda på helg och vardag.