När jag fick min diagnos i april 2014, då var jag övertygad om att jag på min höjd hade max 1 år kvar ett leva. Prognosen var 6-9 månader. Jag började planera, hämtade Vita Arkivet. Packade ner gamla kläder som skulle sparas till tjejerna. Jag har garderoberna fulla med plastbackar med kläder och skor. 

Jag var helt förtvivlad för att jag inte skulle få se tjejerna växa upp. I juni några månader senare var jag på Idas skolavslutning, jag hade solglasögon på mig för tårarna rann oavbrutet, jag övertygad om att detta var sista skolavslutningen för mig. Jag var så rädd för hur Ida skulle ta det, hon och jag hade och har en alldeles fantastisk och ovanligt stark relation. 

Nu har jag varit på 2 skolavslutningar till och 3 stycken sommaravslutningar på Lovis dagis. 

Det är nog som Lara sa efter sin praktik på onkologen- your mother is a fucking  mirical.

2 Prinsessor och 1 drottningmormor på gripsholms slott. 

 

MEN idag vaknade jag upp och tåget hade tagit en sväng över mig inatt, och tillbaka. Så förbannat ont i kroppen. Sidan av höfterna får man inte röra, då ylar jag. Högra knät känns som det är krossat, och ryggen har gått av 😭 Det var så längesedan jag hade ont, förr vaknade jag ofta med värk i kroppen. Då glömmer man bort den här smärtan och tar för givet att må bra. Det kanske bara är en påminnelse, ta inget för givet. 

Så har vi då denna fot som är full med blåsor och när blåsorna spricker så blir det öppna sår. Just nu känns det trångt 🙄 Mina tår är svullna som prinskorvar.

Typiskt att det kommer just idag, Göran och jag ska till Friskis och Svettis och lära oss att träna på rätt sätt. Träna? Jag kan ju för tusan knappt ta mig ur sängen idag. Löjligt 😜 ja det är möjligt, men jag ska ivarjefall prova. Så var det det där med träningskläder. Har aldrig gått på gym. Är det ok med t-shirt och tajts? Eller blir man utpekad då, kolla henne, vilken sten har hon krupit fram från? 

Ärligt! Det skiter mitt glada hjärta i 😄 Jag är så pass gammal att jag inte bryr mig.

I lördags hade vi vänner här på middag. Helt underbara vänner. Vi hade så roligt att jag helt glömde bort tid och rum. Jag som brukar börja kippa med ögonen vid 22 tiden tittade inte på klockan förrän dom gick hem. Då var klockan nästan 01.30 😳😳😳 Jag sov till kl 13 dagen efter 😂

Nu har vi varit på gym! Suuuuperkul! Hade en PT som visade oss, han vet om mitt tillstånd, så han utgick från mig. Vi körde väldigt försiktigt, eftersom det kan bli så att jag inte kommer ur sängen annars i morgon. Det är svårt när man har massor att ge, men måste hålla tillbaka 😡 Göran gick ett varv på riktigt när vi var klara, jag nöjde mig till nästa gång. Jag behöver bygga upp mina muskler, jag vill absolut inte gå ner i vikt, bara bli lite krallig 😂 Det blir nog bra det här 😜

Jag fick inte lägga ut kortet, gör jag då såhär, då lägger jag ju egentligen inte ut kortet! Tycker jag 😇

Återigen har vi haft besök av oinbjudna gäster. Förra gången röjde dom så dom var inte välkomna tillbaka, maken fick städa upp en hel dag efter dom, ändå kom dom tillbaka. Hur svårt kan det vara att fatta 😡 Försvinn!