Vaknade upp och kände mig stark idag. Innebär nog att penc har tagit. Eftersom maken var ute med sin Herrklubb igår så var det för en gång skull min tur att fixa frukost på sängen och ta hand om honom. Tycka lite lagom synd om sådär  :-D

Idag är det mors dag, då bara måste man få träffa sina barn och barnbarn. Varesig man bör eller ej. Till min stora lycka så kom dom inrullandes på gårdsplanen på fm. Lycka!

Efter en liten lunch, och dopp i tunnan så for dom vidare. Men inte MellanPrinsessan. Hon ville stanna hos mormor. Det säger man inte nej till. Ikväll åker vi över till dom på morsdagsmiddag. Blir väl tvungen att återlämna Sessan då misstänker jag.

Igår var ingen bra dag. Hade troligen fortfarande feber, det man inte kollar vet man inte om. Fick emellanåt för mig att, nej nu måste jag ut i det vackra vädret. Stapplade ut genom ena dörren för att gå vidare in i nästa dörr och återgå till soffan. Nej ork. Inte till något alls. Skittrist. Avskyr att inte orka. 

Låg mest och gjorde ingenting tills klockan var 23 då maken ringde och undrade om jag orkade hämta honom i stan, han var färdigfestad då. Såklart jag gjorde. Tiderna har förändrats, för så där en 10 år sedan, då ringde han vid 02 tiden och bad om hämtning. Kan det vara  åldern som tar ut sin rätt? Eller kan det vara så att förståndet äntligen har fattat att åker man inte hem förrän vid 2 så är hela söndagen förstörd. En kombination kanske. 

Dagen present av Elin var ett par underbara mönstrade mjukisbyxor, Som inte ser ut som mjukisbyxor, eftersom mjukisbyxor är något av det fulaste jag vet. Dom är här superläckra. Passar perfekt varma dagar eftersom jag inte får exponera mina vackert vita ben för solen, och dessa är svala och luftiga. Och så fick jag ett doftljus, som inte är av stearin, utan det som smälter är olja som hon tänkt att Göran ska tillbringa kvällarna med att smörja in min trasiga fötter. Mammas Stora Prinsessa  :-*

Tack älskade unge, du vet vad mamma behöver. <3

Tillbringar denna stund på den innätade, svala verandan med 1 kopp kaffe. Myggen har kommit. Tyvärr. Den sorten som fullkomligt skiter i vilken tid det är på dygnet, inte heller bryr dom sig om att solen gassar på dom. Bitas ska dom ändå. HATAR!

Glad, lycklig och nöjd. Det är min dag idag  :-D