År 2017 ska bli ett bra år! Jag ska fortsätta med samma behandling som jag går på idag. Den kommer att fortsätta fungera på mig 👍 

Ida har pratat väldigt mycket om min cancer. Alltid när vi åker bil. Jag förklarar så gott jag kan. Tex att dom forskar på ny medicin hela tiden. Så när min medicin slutar  fungera, vilket man inte har en aning om när det händer, då finns redan en annan medicin som jag ska får. Men mormor hur hittat dom nya mediciner? Smart fråga från en 9 åring 🤔 Jo förstår du, dom ger möss cancer, dom sprutar in cancer i dom, sen provar dom olika mediciner på mössen för att se om dom tar bort cancern. Jag trodde hon skulle gå i taket, men nej, faktiskt inte. Senare talade hon om för sin mamma att när min medicin inte fungerar då har dom hittat ny som tar bort mormors cancer. Nja, Ida! Men, ok. Det är så hon vill ha det, det var så hon ville tolka det vem vet, hon kanske har rätt. 

Hon har bott här i 5 nätter nu, VVF (Våga Vägra Fritids) Det är något fel på hennes fritids, dom är så många av hennes kompisar som bara vägrar gå dit. Det ska vara kul att vara på fritids, men här verkar det bara vara förvaring. DET ÄR SÅ TRÅKIGT är vad hon och hennes kompisar säger. 

Efter 5 nätter var det nog skönt att åka hem, jag har blivit vrålförkyld, helt igentäppt i näsan, vilket innebär att jag snarkar och hon får inte tyst på mig det stackars barnet. Innan jag lämnade hem henne så hämtade vi Lovis och åkte till Präntaren och tog varsin smörgås, skulle handla nya strumpor på Kappahl, men det blev istället en kasse med kläder, REA, köp 3 betala för 2 🙄 Så hämtade vi mamman på jobbet och åkte till Leos Lekland som avslutning på veckan. Jag lekte som barnen, for som en galning uppför vulkanen, tappade greppen och rasade ner i golvet, upp igen, skam den som ger sig 😂 Elin satt i soffan och höll för ögonen.

Då kommer tanken upp på hur jag mådde för ett år sedan. Så mycket bättre jag mår idag. Jag hoppas anledningen är att jag har vant mig vid biverkningarna. Då hade jag aldrig kunnat springa uppför vulkanen, jag kunde knappast gå till vulkanen för jag hade så ont, i både fötter och kropp. Eftermiddagen fortsatte på samma vis, jag lekte full rulle med barnen, ibland var Elin med, då tävlade vi 😂 En alldeles vansinnigt rolig eftermiddag blev det.

Sen gjorde jag något som jag inte vet om jag gjorde rätt eller inte. Jag hämtade ut mina journaler från röntgen. Anledningen var att jag läste om en annan tjej som går igenom den journalen med sin läkare varje gång. Det gör inte vi, Andreas talar bara om läget. Allt bra, allt står still och jag har varit nöjd med det. Jag är egentligen fortfarande nöjd med det. Om inte Andreas säger något mer, så är det inte väsentligt. Journalen är mer eller mindre omöjlig att tolka, men jag förstår att jag har 2 fel till i magen, dessutom är det något mer som syns, MEN jag är för smal för att dom ska kunna avgöra status på vad det nu är. Jag har för lite bukfett, samma mening återkommer från varje besök. Men sen slutar det alltid med att ingen cancer i magen, ingen cancer i levern, ingen cancer i skelettet osv.. Status que!

Det räcker för att göra mig nöjd. Jag tänker inte ta upp detta med Andreas, då det inte känns viktigt, för då hade han sagt något. 

Idag är jag fullkomligt vrålförkyld. Huvudet känns som en sparkad fotboll. Jag gick upp, tog medicin, la mig och somnade om till kl 14. 

Efter en dusch känner jag mig så smått som en liten människa igen. Bygdegårdsföreningen kommer hit på möte ikväll, en gång om året har vi den hemma hos oss. Med middag. Göran fixar maten och jag ska ta och duka. 

Börjar så smått att dra ihop sig till semester. Jag MÅSTE bli frisk innan dess. 

Justja glömde! Vi har valt ett underbart hotell, ****+ dessutom är inga barn under 16 år tillåtna 👍 Har jag inga egna med mig så har jag inga behov av andras. MEN så läser jag omdömena för hotellet, jösses, dom senaste som var skrivna i december hade rubriken, "ÅK INTE HIT" "VÄLJ ANNAT HOTELL" osv. Kräksjukan har gått på hotellet sedan i november. Hm. Då blir man ju lite fundersam. Jag får INTE råka ut för någon kräksjuka. Vi har rest mycket senaste åren och jag har aldrig haft oturen. 

Jag mailade med guiderna på plats och frågade om det var sant och bad om ett ärligt svar! Eftersom det vore katastrof för mig om jag inte får i mig min bromsmedicin. Uppenbarligen tog dom illa upp. Jag fick ett ganska otrevligt svar, som slutade med att ombokning och avbeställning finns under..........😡

Jag svarade att det var tråkigt att dom tog illa upp av mitt meddelande, men att detta är oerhört viktigt för mig. Jag bad att personen som skrivit meddelandet skrev under med sitt namn. Svaret jag fick gör att jag förstår att det stämmer, dom har haft problem med kräksjuka, men har nu kommit tillrätta med problemet. Dom bad om ursäkt om dom hade verkat otrevliga! Samt underskrift, dessutom hade en dansk man skrivit ett meddelande till mig att om det inträffar igen så skall dom hålla mig informerad. Misstänker att det var chefen själv 👍

Kl är nu 15 och det är dags att ta tag i dagen 😜