I morse kom Göran upprusandes för trappen för att höra vad det var som hände. Tror han blev orolig. Det som hände var att jag läste mitt måndagsmail från Jalle, och skrattade så jag grät. Ok, han blev lugnad, men varför var jag vaken så tidigt? Klockan var ju inte ens 07. Jo, jag vaknade och gick på toaletten, gick tillbaka till sängen och var ju tvungen att kolla om mitt mail kommit, det hade kommit, då kan jag ju inte somna om, jag måste ju bara läsa om veckan som gått, och helgen som just tagit slut. Har gått och småfnissat hela dagen. Tack Jalle.

När en 3e del av dagens pillerintag börjat verka så jag tex kan börja använda fötterna så var det iväg till banken, träffa en jurist som behöver hjälpa mig att reda ut vissa saker, ifall att om. ALLA borde fixa i ordning saker och ting, i fall att om. I fall att om, kan hända vem som helst när som helst. Några saker klarnade, andra måste fixas. Ev nytt besök beroende på om jag själv har lust att göra jobbet, eller låta henne göra det åt mig. Har inte bestämt mig än.

Direkt vidare till onkologen för att träffa "min syster", även det i god tid, det går inte snabbt att gå mellan parkeringshuset och avdelningen, allt måste numera planeras med god marginal. Vi gick igenom min dagsform, samt veckan som varit med febern som gav mig ännu ett antal   flera piller att stoppa i mig. Herregud, inte undra på att jag inte är hungrig, blir ju mätt på alla piller jag stoppar i mig. En "snabbis" med Dr Andreas. Ska till honom för en riktig undersökning om 2 veckor. Jag måste fortfarande vänta ca 2 månader innan jag får veta om giftet gör sitt jobb. Eller inte. Denna evinnerliga väntan på allt hela tiden.

Direkt vidare till fotvårdsvännen Helen, som gjorde ett fantastiskt jobb med mina sköra fötter. Ska försöka boka in ett antal behandlingar hos henne. Men då måste jag få betala! Överens? Vore även trevligt att få till ett möte med Helen och Modde, utan fötter i fokus. 

När jag kom hem var det kallt som satan och blåste liten storm. Kastade av mig kläderna och kröp ner i tunnan. Åhhhhh så gott för en trött kropp.

Nu är min dag slut. Dax att natta kudde. Snart är det helg igen. Visst är det skönt  :-\ säger en som knappt vet vilken veckodag det är längre. Ljusare blir det också, så snart kan jag väl inte ens hålla koll på dag eller natt. Myggdj…..a finns ju där i överflöd vilken tid det än är  på dygnet.