Faaaaaan! 39,8 i feber inatt! Nu är frågan kommer vi iväg eller inte? Tack och lov ska jag till min sköterska på onkologen för provtagning, nu får dom kalla in jourläkaren för att kolla upp mig! Jag har mått riktigt risigt ett par veckor nu. Hosta, huvudvärk, ont i halsen, och fullt med blåsor munnen. 

Gårdagen började som en vanlig dag. Vrålförkyld sedan lång tid tillbaka. Petade i mig några piller som gör att jag känner mig ok ett tag. 

Kl 14 hämtade jag IdiPidi, hon var så glad och på ett strålande humör. Hon hoppade in i bilen och sa att idag ska vi leka att jag är mamma och du är min dotter. Jaha, ok 😳

Så nu åker vi till affärern, jag ska handla en del. Hon letade upp ett recept på min mobil. Hon gick och plockade i korgen, jag fick inte titta, men om jag betalade vore det bra 🤔

Färdighandlade drog vi till dagis och hämtade Lovis. Ida berättade om leken och syrran var på 😂

Hemma åkte bunkar fram, varsin, och sen gjordes det smet. Jag fick inte hjälpa till. När smeten var klar så började Ida göra amerikanska pannkakor, så även Lovis. Vi gjorde en sats till så att den skulle räcka till middag👍 Dom smakade verkligen mums!

Så sa Ida att jag är så glad idag. Det är nästan så det är jobbigt, för jag ler hela tiden, och då kan jag inte äta 😘 Sen visade hon mig en dikt som hon har skrivit "världens bästa familj" Oj, vad jag fick hålla ihop för att inte tårarna skulle börja skvätta eller öppna sig som ett vattenfall. Hon förstår inte än varför man gråter när man är glad ❤️ "Mormor var bääääst.............. och jag älskar att vara hemma hos mormor och bonusmorfar Göran" Så förklarade hon att när man skriver en massa prickar, då betyder det att men menar det ordet flera gånger. 

Det högg till rätt i hjärtat, som bara smälte. Det är det goaste och finaste man kan få höra, samma känsla som när lillasyster kommer med sina magra armar lägger dom runt halsen och kör in händerna i mitt hår och säger -jag älskaj ditt hår mojmoj ❤️❤️❤️ Otroligt att två så små varelser kan göra mig så gott. Fina Älskade. 

Jag åkte iväg till onkologen, hur mår du då, frågade Marie? Som jag ser ut blev svaret. Då bör du nog träffa en läkare! Det var en kvinna som hade jouren, jag vill inte ha en kvinna. Jag har aldrig haft en kvinna, annat än den gången som jouren ringde ang min medicinlista, hon tänkte ändra i den, vilket jag inte ville, men det lyssnade hon inte på. Jag visste att jag skulle träffa Andreas veckan därpå, och han ändrade tillbaka.

 Jag såg att min andra läkare var där, men han gick iväg på en rond, men jag satte mig för att invänta honom. Marie hade nog förvarnat honom, för när han kom tillbaka sa han att jag ska snart kalla in dig 🙏. Tack, tack, tack 😄

Jag fick förklara hur jag mådde, om min feber, och allt annat som jag inte orkar rabbla.  Sen lyssnade han på mig. Han talade om att han tänkte skriva ut pencilin, inte det jag brukar få, utan ett som tar lite mer än bara luftrören. Jag tror att det är exakt det jag behöver. 

Så kom vi att prata om mina blåsor jag har dom dels på tungan och ibland i hela munnen, jag har ju absolut ingen matlust, men dessa blåsor gör att jag helst inte äter något alls eftersom det gör så satans ont att äta 😡 Så han skrev ut bedövningsvätska  som jag ska gurgla mig med. Så talade vi om min vikt. Då brast det och jag började gråta 😭 Från i julas har jag gått ner 5 kg. Min stackars läkare blev helt förtvivlad, han visste nog inte hur man handskas med en 56 årig kvinna som gråter för att hon väger för lite, det brukar vara tvärtom. "Men snälla du" då skriver jag ut kortison så tar du en kur på semestern och förhoppningsvis blir du både hungrigare och piggare. 

Hur kan jag ha haft sådan tur. 2 st helt fantastiska läkare som pysslar om och har koll på mig 😘 Känner mig fullkomligt trygg med båda två 🙏

Klar hos doktorn, in i provtagningsrummet där dom snodde massor av blod och körde upp pinnar i bihålorna? 

Innan jag hann publicera detta igår så somnade jag i min fåtölj. Vaknade kl 04.35. Tog mina kl 05 tabletter och kröp ner i sängen. 

Vilket betyder att jag kan upplysa om morgonens tillstånd. 

Tillstånd: 37,7 i feber och en fruktansvärd huvudvärk, värk i vänster öga och har verkligen ingen lust med någonting ☹️😤

Ska sova en stund till, sen ska jag packa! Fötr vi SKA komma i väg 👿