Eftersom ingen ringde mig igår så skrev jag ett meddelande på mina sidor och bad att Antonis skulle ringa upp mig. Det gjorde han redan kl 10. Han var inte glad över att sköterskan inte ringt upp på min tid igår.

Han skriver ut nytt recept som jag kan hämta ut. 😄 Nu kanske jag äntligen kan få bli pigg igen? 

Jag mår uppenbarligen inte bra. När jag hade pratat med Antonis så somnade jag om igen. Klockan 12.00 kom Göran hem och hittade mig sovandes. Han väckte mig och talade om att nu blir han orolig! Mm. Han återgick till jobbet och jag somnade om igen. Den här gången till 13.30. Då ringde sköterskan och ursäktade att hon ringde tidigare, jag hade fått telefontid till 16.00. Jag sa att allt är klart, eftersom ingen ringde upp mig igår  så skrev jag ett meddelande, så Antonis har redan ringt mig. Jag är övertygad om att hon fått en tillsägelse. Hon var mycket trevlig, och undrade om det var något jag behövde? Nej tack, jag har allt jag behöver för tillfället 😂 Slutet gott, allting gott. Nu måste jag kliva ur sängen och åka in till stan för att hämta ut mitt penicillin! 

15,5 timmar är INTE normalt att sova 💤😴💤