Lika uselt som jag har mått nu en längre tid, då jag vissa dagar inte ens velat släpa mig ur sängen. Till vad? Lika bra mår jag nu 🤗 

I helgen tog jag i ordentligt och blåste bort en hel drös med moln. Dom försvann och kom inte tillbaka, jag blir så lycklig och glad och alldeles fylld med energi. I veckan var jag till min kurator, hon är till stor hjälp. Jag pratar och hon lyssnar, sen kommer hon med så kloka ord. Dessutom är hon klok som en uggla med tystnadsplikt 🙊  Skulle det vara så att jag behöver henne mellan våra inbokade besök så kan jag ringa så ser hon till att jag får komma. Hon är en klippa 😘

I fredags åkte Göran är till Arlanda och hämtar vår lilla familj som nu varit i Thailand i 2 veckor. Jag har saknat dom så det värkt i kroppen. Men Ida har hållit kontakten via FaceTime. När dom gjorde sig iordning för middag ringde hon upp ställde iordning telefonen så vi såg varandra och pladdrade på medan hon fixade till sig. Elin tittade fram och sa några ord, och Lovis ville vara med på ett hörn för att visa vad hon hade köpt 😂 Den stunden på dagen var min höjdpunkt ❤️

Det ska bli underbart att livet återgår till vanligt liv igen. Jag behöver vardag. Jag behöver inbokade aktiviteter. Jag behöver rutiner. Då har jag inte så mycket tid att grubbla, fundera, förstora. Jag är inte färdig med alla tankar, men dom flesta och dom tyngsta, är jag klar med, dom är bortblåsta och må aldrig komma igen. Jodå, jag vet att det kommer att dyka upp nya moln på min himmel, men istället för att då grubbla mig sönder och samman, bli liten som en dammtuss, och fullständigt tappa självförtroendet, kommer jag att blåsa bort dom innan dom kommit för nära. Jag tänker INTE bli så liten igen.

Jag har bestämt att inte låta mig tryckas ner så där fullkomligt igen. Så där riktigt illa att jag vissa dagar började gråta så fort jag vaknade. Jag hade ingen anledning att kliva ur sängen. Vad skulle jag upp och göra. Den enda som kan göra något åt saken är jag själv. Marie har bestämt att Marie inte ska hamna i det tillståndet igen 😡  

Just nu mår jag bra 😄 Egentligen alldeles fantastiskt bra. Mitt nya kortison gör att jag äter som en häst, gått upp flera kilo och är pigg som en mört, och känner mig ibland så glad att jag till och med skrattar 😂 Känner mig nästan som en hel, fast sjuk människa. Tänk att det gick att skingra dom tråkigt mörka molnen, och bara ha två kvar, det där stora, mörka i horisonten, cancern. Det molnet kan jag tyvärr inte blåsa bort, bara hålla på avstånd! Samt ett som jag inte vet hur jag ska handskas med. Hur skaffar man sig enklast 2 miljoner? Lotto? Triss?

Jag har en otroligt positiv nyhet att berätta. Lars, min vän ifrån Skåne, som har samma sjukdom som jag har. Han har genomgått ett antal behandlingar. Dels har han opererat bort en tumör i huvudet med efterföljande strålning, sen har han fått PD1. Han är nu helt fri ifrån tumörer och metastaser. Tyvärr är han förlamad i halva kroppen, om det är efter operationen eller strålningen vet man inte. 

Helt fri 😳 Helt makalöst. Jag är så lycklig för hans skull. Det innebär inte att han är frisk. Men han är väl en av kanske en handfull personer som blivit fria. Jag vill också bli fri! Men jag ska inte utmana ödet, så jag är nöjd så länge som mitt extra allt ligger still i kroppen.

Idag är det måndag. Måndagar är barnbarn. Barnbarn är lycka. Idag är alltså en bra dag ❤️ I helgen var vi på middag hos "Lilla familjen" då var det presentutdelning till mormor. Jag tror tjejerna tyckte det var lika roligt att ge som det är att få. Alla 3 tjejerna var överens om att detta var ett par mormorbyxor 😂 Uppenbarligen så känner dom mig väl ❤️ 

Klockan är nu halv 11 och jag känner att jag skulle kunna somna om. Ögonen börjar klippa. Då är det dax att gå upp, jag får inte missa tjejerna! 

Jag har redan missat en sak idag. Tandläkaren 🙄 Det som inte står uppskrivet på min minnestavla, finns inte. Faan