......... Men hemma är bäst  :-D

Tack finaste dotter och syster för en fantastisk helg på Yasuragi! Kan ingen med ord beskriva hur underbart jag har haft det.

Gårdagen började inte så bra. Så den kunde ju å andra sidan bara bli bättre. Allt jag tog i tappade jag, eller slog omkull, eller spillde ut. Sa Göran något snällt grät jag, sa han något jättesnällt grät jag ännu mer. Alla känslor låg utanpå kroppen. Och så dölja allt för Pidi som inte ska behöva se mig ledsen. 

Innan jag lämnade av min MellanSessa hemma hos sig, så åkte vi till leksaksaffären och hon fick 50 kr för att köpa kulor och dankar för. I fickan hade hon några slantar som hon fått av Göran. Dom tar hon upp och ger mig - dom här får du mormor för att du alltid är så snäll mot mig. Jaha, hur lätt är det då att hålla inne tårarna? Igen! Pust. Satan att jag blivit så känslig. 

Lämnade tösen och plockade upp hennes mamma istället. For vidare till Stockholm, vet inte vad jag hade i tankarna, för jag tog fel väg, skulle ju hämta syrran norr om Stockholm och jag åkte mot söder. Suck. Efter mycket strul kom vi fram till Hasseludden. Checkade in och hann vara med på ett par olika aktiviteter och ett långt skönt bad innan middagen. Detta var exakt vad som min numera trista kropp behövde. 

Elin och syrran tog ett fotbad med dessa firrar som gnager rent fötterna. Jag vågade inte, tänk om firrarna inte hade klarat av gifterna jag trycker i mig, lagt sig på rygg, flutit upp till ytan och dött? Hur populär hade jag blivit då på en skala? Den första i historien som blivit utslängd från Yasuragi pga mord av fiskar. Nej, vågade inte riskera det, ville stanna mitt dygn som jag betalt för. Lite snål är jag nog  :-)

21.30 tror jag att jag sov som ett barn. Stackars Elin fick sova mellan 2 personer som snarkar, kanske lite mer än dom flesta gör. Det visste hon och borde ha tagit med sig öronproppar, hon tyckte att det skulle vi hålla med. Vi har inte diskuterat färdigt det än. 

Upp halv 8. Inte helt lätt att umgås med personer som avlider om dom inte får frukost senast 30 minuter efter att dom vaknat. Jag avlider om jag måste äta frukost inom 30 minuter efter att jag vaknat. Hur är det möjligt att vi kunde bli så olika? 

Hann med ett yogapass och ännu ett bad innan det var dax att checka ut. DÅ upptäckte jag hur mycket jag har saknat min yoga som jag upphörde med för 1 1/2 år sedan. 

Blir alltså mitt nästa projekt, att leta på en bra yoga, helst i Strängnäs. Någon som har något bra tips? Jag gick flera år hos Helen, på Erikslundsvägen, sen slutade hon. Stort, stort tyvärr. 

Min kropp är ju inte riktigt som den brukar vara, så jag känner att lite yoga skulle passa för att mjuka upp den. SNARAST!

Nöjd, trött och egentligen helt slut efter detta dygn. 1 besök i veckan skulle passa bra. Men jag får nog nöja mig med vartannat år eller så.