Vaknade inatt av en fruktansvärd frossa. 39,2 i feber och en huvudvärk som inte var att leka med. Stoppade i mig 2 tabletter och hämtade extra täcke, kröp ner och somnade om. Till klockan 05, då det är dax för mitt ena dagsintag av en näve piller. Feber hade sjunkit till 38,9. Tog 2 febernedsättande och huvudvärksborttagande tabletter till. 

När Göran gick upp bestämde han sig för att stanna hemma hos mig. Han tycker det är otäckt när min feber slår i taket, och visst, jag blir yr och håller i mig när jag går, men det är inte värre än att jag fixar det själv. Jag vet hur viktig sak dom håller på med just nu. Så, nej, jag tvingade iväg honom och lovade att höra av mig när jag visste mer. 

Jag ställde klockan på 08 för att ringa till onkologen. Jag hörde inte larmet, men då ringde Göran för att kontrollera att jag ringt till onkologen. Ska bli uppringd klockan 11. Hoppas verkligen att dom ringer då, dom är usla på att ringa när dom säger att dom ska. Det har hänt en gång att dom ringt för tidigt 😂 Det var den gången dom inte återkopplade alls, fast dom skulle. Då var min doktor arg! Den sköterskan fick sig nog en avhyvling så dagen efter ringde hon mig långt innan utsatt ⏱ tid.

Förra helgen var jag till vårdcentralen, lyckades inte komma fram till onkologen. Lät som en blåsbälg, så läkaren satte omgående in pencilin, tyvärr tog hon inga prover, då hade jag nu vetat om jag fått fel pencilin. 

I helgen skulle min bästa Mulle med man komma till oss. Förra gången blev jag sjuk och fick ställa in, och den här gången ............. 😷 Tja, vad säger man 😡

Förra helgen var en sådan där underbar helg. Fast jag var sjuk och mådde risigt. På fredagen var det födelsedagskalas, en i gänget fyllde år. Jag stannade hemma, dels för att jag inte mådde bra och så har jag ingen lust att smitta ner. Jag ringde hit Ida istället ❤️ Vi låg uppkrupna i soffan och tittade på Fångarna på fortet.  

På söndagen hade vi lyckats samla ihop alla våra barn. Det blev lunch på Vapiano, sen gick vi till Chinateatern och tittade på musikalen Books of Mormons. En alldeles underbar dag! Musikalen var enligt mitt tycke såååådär 🤔 Första halvlek sov jag bort, Nicke körde armbågen i sidan på mig ibland. Andra var något bättre. Men det spelar ingen roll, det viktiga var att få träffa barnen ❤️❤️ 

Kvällen slutade med parkeringsböter. Hade missat att lägga lappen i fönsterrutan. På måndagen ringde jag parkeringsbolaget och sa som det var och frågade om det gick att ändra, eftersom jag hade ju kvittot? ÅNEJ det gick inte. Okey, men då vill jag ha tillbaka pengarna för parkeringen som faktiskt var betald. Då blev hon tyst. ÅNEJ, det gick inte heller. Okey, men då gör vi som så att jag går vidare med detta! 👿

Glömde lördagen! Då kom även Elin och Lovis hit. Elin har just packat upp resväskan när hon börjar titta på nästa resa. Elin vill att vi ska göra det vi tycker är kul, så mycket som möjligt, och så ofta som möjligt. Min kloka dotter har så rätt. Klart vi ska! ✈️ Vi vet ju inte hur länge vi kan hålla på och resa. 

När lördagen var över så hade hon och Göran setat och surfat runt och kommit fram till att vi ska till Samos 😄 Bokat och betalt. Hoppas nu bara att syrran med familj kan följa med. Det här var ju liksom inte planerat, utan det blev en spontanbokning 😳 Jag älskar sådana överaskningar. Då har jag, och alla andra såklart något att se fram emot. 

Jag bara måste ha något att se fram emot. Annars blir min tillvaro alldeles för tradig. 

Kom just på att jag har blåst bort ännu ett moln. Ett av dom tyngre 🤗 ☁️.  För tillfället har jag bara 2 st, det där stora, nästan svarta molnet som innehåller cancer, långt borta på himmelen. Sen har jag ett stort, tungt, elakt moln kvar. Det är ett problem jag måste lösa, jag får ingen ro annars. 

Sköterskan ringde just. Hon skulle prata med jouren ang mig. Så nu är det bara att avvakta och se vad dom hittar på. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får komma dit och ta prover samt att någon lyssnar på mig 🙏