……… har jag lyckats ta mig för idag. Nästan.

Slö, slapp morgon med kaffe på sängen, som vanligt alltså. Förr  var det något vi bara gjorde på helgerna, lite mysigt. Nu är det vardag.

Sedan slet jag ut mig genom att göra, ingenting. Orkade inte. Trött.

Jo, föresten, jag gick bort till grannen Tina och tog en kopp te.

På eftermiddagen ringde mina goa, fina kollega Yvonne så där bara för att kolla läget. Det muntrade upp mig och jag blev lite piggare. Tack Y  :-D

Hon berättade att vi hade nog skruvat upp våra förväntningar på Arvidsjaur. Jag var ju ledsen för att vi var tvungna att avboka min resa dit. Har aldrig varit där. Y rekade, så nu vet jag att det räckte med att en av oss åkte. Det var tydligen så där lite grann av ingenting. Veckan som kommer missar jag Boden. Y får reka även där och avrapportera till mig. Det är SÅ TRIST att inte orka/kunna jobba. Det känns som att jag bara blir mindre och mindre. Jag har ju ingenting vettigt att göra.  

Sen fick jag träffa mina största Prinsessor en kort stund. DET uppmuntrar. Så kom Nicke och Lara hem igen. DET uppmuntrar. Åkte till härliga Susanna för att titta på deras bikupor och fick en liten föreläsning om hur ett bisamhälle fungerar. DET uppmuntrar.

Sen var det dax för det nya i mitt liv. Dagens gråtstund. Idag fick Nicke ta hand om den. Han bytte ganska omgående ut den mot en skrattstund. Tack ungen!

Fan vet vad jag gjorde utan mina fantastiska kids. Jag tror inte dom fattar hur mycket dom betyder för mig. Love  :-*

Tja, det där lät ju inte som någon vidare dag, när jag läser igenom vad jag skrivit. Idag var tydligen en gnälldag :-(

MEN jag har faktiskt även tagit ett bubbelbad med goa gubben min. DET uppmuntrar.

Summasummarum, dagen har faktiskt inte alls varit så illa som det låter. Jag är nöjd och mår ganska bra! 

GooooNatt