Har ett krater i min tunga, fel, har 2, en på varje sida. Jag har haft den länge, visade den för dr Andreas för längesedan, kanske ett år, han tog då foto på den för att jämföra med senare. Nu är senare. Dom gör ont, och ser fruktansvärt otäcka ut. Bilden gör sig inte rättvis. Om du tänker dig att du har en virusblåsa på tungan, gånger 5, så råkar du dessutom ha en på andra sidan tungan. Dom gnor mot tänderna. Det gör förbaskat ont! 😡

Givetvis blir jag orolig. Vad är detta som inte försvinner? En annan sorts cancer kanske? Emellanåt försvinner smärtan, då glömmer jag bort dom. Så kommer det onda tillbaka, och jag måste flera gånger per dygn ta bedövningsmedel och gurgla med. 

Jag har mailat över bilder till min sköterska som vidarebefordrat till läkaren, så nu är bara att vänta och se vad dom säger. 

I går började jag med att roa mig kungligt! 😂 Jag öppnade deklarationen. I år SKA jag inte bli sittandes sista timmarna och skrika och gråta. Jag vet att jag får en hiskelig restskatt, jag sålde en lägenhet. Men på förstasidan står att jag ska få tillbaka X-antal kronor. Hur jag sedan än ändrar i cellerna, så ändras inte den summan. Jag vet att den är fel, fel, fel! Tyvärr! Efter en hel dag vid datorn, samt en halv kväll med maken och datorn så gav jag upp. Måste begära in hjälp. Någon av mina svågrar! Dom kan 🤗 Jag ska träffa dom ikväll, men det kanske inte är läge att be om hjälp med sådant när man är på födelsedagskalas? Nej, det är det inte. Tänk inte ens tanken Marie! 

Veckan har bara försvunnit, vet inte vad som hände? Jo, i 19 timmar fick jag låna min son, då sov han 10 av dessa. Jag nämnde inte för någon att han var hemma, vi är så många som vill träffa honom, så dessa timmar är för få för att räcka till för alla. Så jag gömde undan honom hemma, och får ha honom för mig själv en stund. Jag vet att han längtar sjukt mycket efter syrran, jag vet att han så gärna vill träffa sina små systerdöttrar, men då måste det finnas mer tid, annars rycker och sliter alla i honom, ingen får prata en hel mening, ingen får svara en hel mening. Jag fick sitta och prata med honom i lugn och ro, bara vi två. Helt underbart ❤️ Med tanke på hur sällan vi ses, visst, vi pratar i telefonen flera gånger i veckan, men ses sällan, så är jag överlycklig att jag har älskade dottern på närmare håll. Henne träffar jag flera gånger i veckan och får krama på riktigt. Utan henne, och hennes små prinsessor blev jag nog tossig. Hon gör att jag håller mig på rätt sida av gränsen ❤️

Fredag. Jag ska nu gå upp och göra det bästa av min dag. Vädret ser underbart ut. Jag ligger fortfarande i min säng med en katt på benen och fåglarna hysteriskt kvittrande utanför fönstret. 

Hahaha, nu kom jag att tänka på en natt för hundra år sedan. Min son hade sin flickvän sovandes här. Dom hade nätfönster insatt. På natten kommer hon och väcker mig, hon lyckas inte ta bort nätfönstret och behöver hjälp. Hon höll på att bli galen, det var som att försöka sova i djävla djungel. Stadsbarn 😂🐧🐦🕊