Gårdagen var en ganska härlig dag. Fötterna är gångbara, dom stora blåsorna börjar spricka så jag tappar skinn. Men det fixar jag.

Tog med mig Nicke och Lara till grannarna T&T för att gräva upp lite blommor som dom inte ska ha kvar. Tex Löjtnantshjärtan. Jag pekade och Nicke grävde. En ganska bra kombination. Nån nytta av kidsen ska man väl ha. Släpade hem skottkärran, samma procedur. Jag pekade Nicke grävde.  Blev såååå fint.

Imorgon åker mina sällskapsungar till Amsterdam, då blir jag själv med mina tankar igen, som jag måste lära mig hantera. Kan ju inte ha folk omkring mig som distraherar tankarna hela tiden. Nej nu djäklar Marie är det skärpning.

I slutet av juni åker Lara tillbaka till Australien, Nicke blir kvar hos mig, han hoppas stort att han får jobba hos M som han hjälpte att rulla ut gräsmatta. Han behöver jobba och han behöver pengar. Fick höra ett konstigt rykte, någon hade sagt till någon att han skulle jobba som trädgårdsmästare, det är nog det man får kalla en tupp av en kyckling, eller så. För det visste varken Nicke och troligen inte den han förhoppningsvis får jobba för heller. Han har även blivit erbjuden jobb i Stockholm men det verkar som att han hellre stannar här på landet. Om han får jobb. 

Igår kväll åkte vi in på dropin yoga, helt underbart skönt. Då. Idag förstår jag att det inte var rätt variant för mig. Lite för hårt, ändå tog jag det väldigt lugnt. Den tog död på mina redan trasiga fötter. Har bestämt att istället gå på yingyoga, den passar nog mig i mitt tillstånd mycket bättre. Jag MÅSTE ha någon variant av motion att ägna mig åt, annat blir jag om möjligt mer galen.  :-D

Satte mig och tittade på filmen "återträffen" ähhhh, nja, kanske inte något för mig. 

Har nu sovit i 12 timmar, jag fattar bara inte, men antar att kroppen tar det kroppen behöver. Bara att acceptera.

Vaknade med feber. Tyvärr. Får ett besök av en gammal kompis som jag inte sett på evigheter. Det ställer jag bara inte in. Om febern håller sig på denna nivå som inte är värre än hanterbar. Jag strider emot, det är ju krig så då kan jag ju inte bara lägga mig platt fall. Icke. Har laddat.  >:o

Igår ringde bästa chefen för att kolla av läget. Det blir jag glad av  :-)

Den här veckan missar jag ju Boden, men som sagt Y får avrapportera. Resväskan som flitigt användes tills nyligen står fortfarande framme, men det är bara för att Prinsessorna leker med den. Bra att någon använder den.