I morgon är det dax. Jag har fått tid till specialisttandvården. Exakt. Det undrade jag också. Varför? Vad ska jag göra där? 

Jo, det är tydligen dit jag ska med min sår/gropar i tungan. Dom ser verkligen för ruskiga ut. Har dessutom sår utmed hela kinderna på insidan. Sköterskan som ringde sa att dom kommer eventuellt att ta Biopsi på mina sår. Låter ont 😱

Undrar vad dom gör då? Sticker dom nål i såret? Skär dom bort en bit av tungan? Jösses, hur ska jag kunna sova inatt?

Tackochlov så var det måndag idag. Veckans bästa dag. Barnbarn ❤️ Hämtade Ida först, hon blir jätteorolig om jag är sen, idag hamnade jag bakom en övningskörning, och då kommer jag för sent. Senaste gången det hände stod hon vid vägkanten och grät, hon hoppade in i bilen, grät och sa att hon trodde ingen skulle hämta henne, att vi hade glömt henne, jag grät och sa att du får inte stå här och vänta utan måste gå in på fritids och vänta och kanske ringa mig eller mamma. Ok? Jag bryter ihop när hon blir så förtvivlad. Idag ringde jag när klockan var D och sa att jag var 5 minuter sen, det var helt ok, hon skulle stå och vänta. Jag vill att hon går in och väntar. Hon har egen vilja!

Vi åkte och handlade och hämtade sedan SysterYster. Till bibblan, fikade, fortsatte till lekparken, där vi blev någon timme 😄 

 

Klockan drog iväg och vi åkte hem för att laga pannkakor. Allting görs dubbelt så att båda ska få hjälpa till. 2 skålar smet. 2 smetiga barn. 2 stekpannor. Ida gjorde en pannkaka, sen ringde det på dörren och hon drog ut och lekte. Kvar var jag och Lovis. Det lilla barnet tog över efter Ida och gräddade pannkakor för glatta livet. 2 stycken stekpannor fixade hon att grädda pannkakor i, järnspikar vad undan det gick.  

 

 

M

När mamman kom hem så var det bara att sätta sig vid dukat bord. Det är hon värd ❤️ Min Älskade Lilla Fina Tös ❤️

I morse hade jag fått ett väldigt tråkigt meddelande. Min vän Lars från Skåne, som jag egentligen inte känner, men ändå gör, hade somnat in kl 04. Det började med att Lars läste min blogg, så fick jag ett mail av honom. Så fortsatte det, vi mailade varandra någon gång i månaden. Lars var en äldre gentleman, jag är usel på åldrar, men han var ivarjefall över 70 år. 

Lars hade också spridd malignt melanom. MEN sist jag pratade med honom hade han blivit av med alla tumörer och metastaser. Helt fantastiskt! Han lät så glad. Jag var så lycklig, det ger hopp. Sen gick det fort. Han fick lunginflammation som penicillinet inte tog på, han hade fått nya metastaser i huvudet och dessutom hade han fått leukemi till råga på allt. Så ledsamt!

Vila i frid Lars💐