Den ena är att din sjukdom försvinner 😢 Hur lätt är det då att hålla fast tårarna. Älskade barnbarn, ❤️ jag kunde bara inte tala om att den kommer inte att försvinna, den kommer bara att bli sämre. 

Vårdcentralen ringde, så trevlig sköterska, tyvärr fanns inga tider kvar under dagen, men dagen efter (idag) så skulle jag ringa kl 07 för att få en tid. Jag frågade vem som hade jouren, svaret jag fick gjorde mig knäpptyst, sen kom det - ånej. Då skrattade hon gott, hon förstod direkt min reaktion. I Strängnäs finns en läkare som man inte går till, jag tror hen gör mer skada än nytta, och det vet dom. Så hon talade om att det finns fler läkare som har jourtider. 

Klockan 8.40 ringde vc. Jag kunde få komma till en hyrläkare, då kunde jag få en halvtimme eftersom han inte kände till mig. Men det var kl 15.30, då är jag på onkologen. Snäll som hon var bokade hon in mig i morgon hos en läkare jag varit hos tidigare. 

Idag är första dagen som jag orkar gå upp. Idag lossnade sista tråden på min tunga. Känns helt ok, gör inte ont längre. 😜

Sen ringde mitt energitillskott. Min son. Min dotter sköter om mig, så jag vet inte vad jag gjorde utan henne ❤️👸 Hon är min extramamma kraken, hon som redan har 2 barn, hon är den som får ta emot mina tårar när dom rinner över i telefonen. Hon är ödmjukheten själv 💖. Hon är min 😘

Sonen är en helt annan sort. Han ringer och boostar mig, han ringer alltid mig när det hänt något, glatt eller tråkigt. Jag är den som han delar med sig av sitt liv till. Han börjar alltid med att kolla läget med mig, han vill vara uppdaterad och veta hur jag mår ❤️ Idag var han så vansinnigt lycklig och jag är oerhört tacksam att få vara den han först berättar allt för. Han håller på att starta ett företag och redan innan den är igång så har han fått så mycket jobb. Han kom just ifrån ett möte på en webbyrå som vill att han ska fixa deras bilder. Han har redan blivit bokad till 4 festivaler för att göra installationer osv. Dessutom är ett jobb utomlands redan beställt. Hans namn börjar spridas i rätt kretsar och äntligen är det hans tur. Han är så lycklig, och lika lycklig blir jag. Jag är så stolt att få vara först att dela hans glädje. Mycket tackvare att jag har alltid puschat honom, alltid backat upp, och alltid hjälpt i den mån jag kan, ibland bara med goda råd. 

Just nu är jag alltså fylld med energi 😃💖

För tillfället sitter jag och väntar på ett samtal ifrån folksam. Spännande. Hoppas det går min väg. Man vet aldrig med försäkringsbolag. Jag har nu varit sjukskriven i 3 år, och då faller ett sjukkapital ut. Jag har faktiskt ingen aning på hur mycket, men jag vet att den minskas med åldern, så det återstår att se hur mycket som finns kvar av den? 

Sen är det dax att åka till min sköterska på onkologen för min månatliga provtagning. Tänker då ta upp samtalet med jourläkaren i måndags. Jag är så fruktansvärt besviken på den hjälp jag inte fick 😡