Inte ens skriva i min blogg har jag haft kraft och lust till. När man har så ont som jag har haft, då är ingenting kul.

Men, nu är jag FRISK! 😂

Jag fick  en medicin som ska ta bort nervsmärta. Det verkar som att den fungerade. Idag ringde Andreas för att höra hur jag mådde. Han ville veta på en skala hur illa det var för 2 veckor sedan, då var det en 9a. Jag kunde inte gå. Idag är det en 3a, jag kan gå, obehindrat. Springa tänker jag inte ens testa på ett tag. 

Ida, Göran och jag satt i bilen och hon gick igenom vilket djur som passar in på alla familjemedlemmarna. Då, när jag var sjuk var jag en sengångare 😳 Det stämmer ju faktiskt, när jag är frisk är jag en myra. Mamma Elin var en elefant 🙄 Låter ju inte så kul kanske, men när hon förklarade varför, då var det klockrent. En elefantmamma lämnar aldrig sina barn, hon skyddar dom intill döden, barnen är det viktigaste. 

Det har inte hänt något spännande i mitt liv, jag har ju liksom varit däckad, i veckor nu. 

Mitt liv har återkommit i och med att mina smärtor försvann. Jag ser allt i rosa och är lycklig och glad igen. Tänk att ont kan göra så ont, så ont att man nästan bara orkar tänka på sig själv. 

 Trött , något så fruktansvärt trött nu när allt börjar bli som vanligt igen. Men, ja, jag ska ta det lugnt, jag ska inte rivstarta och krascha.