Eftersom jag alltid blir sjuk när vi åker utomlands, så har jag en förpackning penc med mig. Startade omgående med den. ACn var trasig, så vi bodde i en bastu. Bastu och feber samtidigt är ingen bra kombination 😰. Vi sa till 2 ggr om ACn innan den blev lagad. Jag kunde bara inte ligga på rummet, utan låg under ett parasoll och badade bort värmen både i och utanpå kroppen. 

Alla tjejerna fick nya kompisar, det var en tjej som hade tappat sitt cyklop på 3 m djup så Ida dök ner och hämtade den åt Bianca 🏊. Plättläpp, deras pappa umgicks också med oss hela veckan. Lovis träffade också en kompis, tror hon var från annat land, så dom förstod inte varandra, men jösses vad kul dom hade 😂.

Kvällen innan hemfärd blev vi kallade till hotellets, ja, vad hon nu var? En vacker kvinna som gick välklädd runt i restaurangen och hotellet för att se att allt var till allas belåtenhet. Hon frågade om vi hade varit nöjda med våran vistelse, visst absolut, allt har varit toppen och maten underbar. Då skulle hon önska att vi skrev det på internets olika resesajter. Visst, inga problem. Tyvärr glömde jag påpeka att vi faktiskt hade åkt ALL inclusive, vilket faktiskt SKA innebära ALL, men vi fick betala extra för safebox, och 4 euro/dygnet för AC, samt 8 euro/dag för poolhanddukar.

Så sa vi att vi tänker inte betala för de dygn som vi inte hade AC! Njaaaee, se det gick nog inte, hon var tvungen att prata med sin chef i så fall. Hon hade alltså inga högre befogenheter. Efter ett längre samtal dom emellan så talade hon om att dom kan betala tillbaka 4 euro. Jag tappade fullständigt hakan, jag tappade dessutom en sak till, humöret. Upplyste om att det är en stort hotell, och dom kan inte ens betala tillbaka för det som inte fungerar, nej, blev svaret, ni måste förstå oss. Då brann jag, upplyste damerna med min högsta röst, att här ber ni oss skiva gott om hotellet och sen behandlar ni oss på det här sättet 😡👿😡👿 så gick jag, för det bara svartnade för mig. Tack och lov kom Göran då, han hade varit och köpt lite yoghurt. Han fick ta över och han fick genast 16 euro istället för 4. Dom måste ju ha förstått vilken vurpa dom gjorde, var det värt 12 euro att det kommer ut på internet. Snålheten bedrar visheten!

Jag var klar, jag ville bara hem nu, kastade ner kläder och prylar i resväskan och gick och la mig. Mådde skit! 😑

Upp tidigt, hann äta frukost innan bussen kom, jag somnade på bussen. Gick och satte oss vid gaten, jag somnade. Gick ombord, jag somnade omgående, innan dom hann lyfta. Maten kom, Göran väckte mig, jag bara somnade, vet inte om jag fick i mig något. Så fick jag en kopp hett kaffe i handen, och somnade 😖😩 allt kaffe rann ut över mina ben, jag minns att jag gnydde, ajajajajaj, så tog jag mitt vattenglas och hällde över mina ben. Sen somnade jag igen. Vaknade när det var dax att gå ur planet, jag mådde så fruktansvärt dåligt så jag blev orolig. Hade jag fått en hjärnblödning? Troligen inte, jag vågade inget säga, men jag rabblade mitt personnummer, rätt dessutom. 

Jag somnade i bilen hem, somnade med maten i knät hemma, då gick jag och la mig. 

Jag vet inte om den här resan tog oerhört hårt på mig eller om jag drar på något skit? Jag tycker inte om det, jag är fortfarande så fruktansvärt trött. Blir orolig!

Ska ringa onkologen i morgon och höra när det är dax för min provtagning.

Kontentan är, jag mår inte bra, jag mår skit, men vet inte varför? Om någon frågar mår jag ok, kan ju inte säga att jag mår dåligt, men mer vet jag inte?

Igår ringde Ida, mormor, får jag sova hos dig? Det självklara svaret är: JA