Sitter nu i sängen på grännagården i Gränna. Väntar på att Göran ska äta sin frukost och ta med en kopp kaffe upp till mig. Bortskämd kan jag kallas  :-* Jag har ju liksom lite längre startsträcka och måste invänta att mina fötter börjar fungera igen. 

Igår tog vi en kort prommis, vi hade ätit så mycket mat på dagen att min mage sa ifrån. Nej tack, var snäll och stoppa inte ner mer saker i mig denna dag, snälla. Hoppade in på en pub, Göran fick en öl till middag och jag ett glas Loka. 

Tillbaka till rummet och somnade som småbarn, eller Göran låg och tittade lite på "inför" fotbolls wm. Jag somnade i samma stund jag la skallen på kudden, då hade jag ändå sovit middag? Jaja, kroppen tar, vad kroppen behöver. Har jag lärt mig nu. 

Idag ska Göran gå på ngt slags museum, själv tänker gå en sväng för att se om det möjligen kan finnas någon klänning till midsommaraftonens bröllop. Kanske kan hitta en present till MellanPrinsessan Pidi som har skolavslutning i dag. Om vädret vill så blir det middag i Månsons trädgård hemma i Strängnäs.

Mår ganska ok, förutom då dessa dj....a fötter som lever sitt egna liv, utan att höra efter med mig.  >:o Satans dj....a fötter!