Hur man kommer att må nästa dag. Att aldrig veta hur du mår, när du slår upp ögonen på morgonen. Att aldrig veta! 

Dagsberoende. I fredags mådde jag som en prinsessa. I lördags när vi skulle på Robbie  Williams vaknade jag med 38 i feber. Det löste sig under dagen och kvällen var fantastisk. Söndagen var bara ett svart hål. Vi satt och tittade på våra framtida pensioner mm. MEN kommer jag att bli pensionär? När dom tankarna tar över är det hopplöst. Jag gick och smågrät hela dagen. 

Igår läste jag en kommentar som var så bra för mig. Från Lina. Hon fick fart på mig. Jag skrev ett mail till min sköterska. Ang 5 månader mellan röntgen. Skickade med utdrag från min journal, där man ser hur läkaren skrivit fel. "Om 3 månader från idag...." Sen stod veckor i september. Om inte personalen på onkologen förstår hur man krampaktigt håller sig i dessa röntgendatum, det är ju då man får veta hur man mår, står det still? Har det börjat röra på sig? Har något tillkommit? Har något försvunnit? Om inte dom förstår, hur ska då någon i min omgivning kunna ha den minsta lilla förståelse för känslan jag lever med? Omöjligt skulle jag vilja säga. Hon ringer mig under dagen idag!

I sommar har 3 malignt melanom vänner gått bort. Den ena skulle jag träffa och ta en fika med, men vi hann inte. Bara för att den här cancersorten är så fruktansvärt aggressiv. Den andra tjejen blev "friskförklarad", det blir man inte, men hennes cancer låg still, syntes inte. Tumörfri är ett bättre ord. Men det dom aldrig gjorde innan dom gav henne det underbara beskedet var att ta en skallröntgen. Tumör på hjärnan syns inte på blodprov. 

Igår var jag hos min kurator. Jag mår verkligen bra efter en timme hos henne. Jag mådde bra, och hon påpekade flera gånger om hur pigg och fräsch jag såg ut. Senast jag var hos henne, hade jag tydligen varit fullkomligt nedgången. Det gör mig så gott att träffa henne. Ibland finns det saker som man inte vill prata med någon annan om, då finns hon. Visst, jag har min make och jag har min Mulle och jag har mina barn. Men ibland ska man inte lägga över saker, ting och tankar på dom. Det kan bli för tungt! 

Jag blir glad när jag går in på min blogga statistik 😃 Nästan alltid ligger jag bland dom 10 mest lästa bloggarna, ofta bland dom 5 första. Det gör mig glad, jag blir ofta kontaktad av olika personer, av olika anledningar. Kan jag hjälpa, så gör jag det! Synd att jag inte tjänar några pengar på bloggen, dom hade suttit fint!

Tisdagslunch med bästa X-svägerskan Ylva!