Äntligen!

Det är då väl för väl att jag är envis som en röd gris 🐷

Min sköterska ringde igår, mina läkare är på semester 😂 Så hon pratade med jouren om detta och visade min journal där det så tydligt stod fel. Han ändrade min röntgen 😘 Från vecka 37 till nu på måndag. Då blir det 4 månader. Ok. Det är bara för att förra röntgen blev framflyttad, pga att jag inte kunde gå. 

Jag sa till Marie att jag tror inte ens att ni förstår hur viktig denna röntgen är, det är livlinan jag håller mig i. Rycker ni undan den, då faller jag. Jo, hon förstod, men min läkare hade varit så envis, då upplyste jag om att det är jag också. Ivarjefall fall när det gäller mitt liv!

Jag är så lycklig, just för tillfället. Om en liten stund ska jag ringa boxer. Då kommer jag att bli arg, jag tänker säga upp allt som har med dom att göra. Sedan omläggningen saknar vi hälften av våra kanaler, även tex C Moore som vi betalar extra för. Vi köper en tjänst av dom. Dom levererar inte! Då tänker inte vi betala! Hoppas bara inte att jag blir så arg att jag tappar fattningen, som på Samos. Det är en sida hos mig själv som jag inte känner igen 😳 Men, tja, än så länge har jag haft nytta av den 😜

Inatt har min stora Prinsessa sovit här. Åh som jag har längtat. Igår kväll blev det ett kvällsdopp på Oknöbadet. Göran och Ida badar, jag går och tittar efter ormar, både i vattnet och på land. Dom är överallt. Enligt mig 🐍