Borta bra men hemma bäst. Det bästa med att åka bort ett par dagar är nog faktiskt att komma hem igen. Att vakna upp i sin egen härlig säng. Bredvid mig står brickan med en kaffetermos. Underbara make :-)

 Förresten, kan man stuka foten när man sover? Nej, misstänkte väl det. Antingen har goa maken sparkat mig rejält på vänster fotknöl inatt, misstänker att jag borde ha vaknat då och sparkat tillbaka, så troligen inte. Biverkningen har dragit sig lite uppåt mot vänster. Men vad tusan gör en stukad fot, som inte är stukad. Det kunde vara värre :-)

Jag och Julia ligger fortfarande i sängen, hon sover efter natten äventyr ute i det fria. Jag väntar på att mina tabletter ska göra verkan så jag kan gå på mina fossingar snart. Det tar ungefär en timme för tabletterna att ha tagit sig ner till fötterna. Det gör inget, jag har det bra här. 

Igår hann vi hem från Gränna för att kunna vara med på Idas stora dag. Första skolavslutningen. Snyft. Min fantastiska Prinsessa. Tack Elin och Tom för att vi fick vara med. Hon är i åldern då man "spelar" kulor. Så hon fick hon stor påse kulor, och dankar i sommarlovspresent. Men jag måste uppdatera påsen, jag hade missat köpa en stor dank som är superviktig. Inga problem, det fixar mormor såklart. 

Passade självklart på att sno åt mig så mycket energi jag bara kunde från finaste barnbarnen. 

 

(Jag använder svartvit bild ibland, då ser man inte lika tydligt fläckarna som jag fått i mitt ansikte :-( fåfängan är ju inte helt försvunnen. Än)

Justa, har glömt att berätta att Stygga Hansa ringde förra veckan, en man, inte otrevlig, inte trevlig, bara skittråkig. Han upplyste mig om att det finns inga förmåner för oss gamla kunder, utan bara för nya, jag fick helt enkelt gilla läget. Åhhhh, vad jag önskar att jag kunde byta försäkringsbolag, tyvärr finns det ingen som vill försäkra en kvinna i sina bästa år med cancer. Jag ville då ha upplysning om hur medicinsk invaliditet fungerar, som ingår i MIN försäkring, ifall att, om, jag aldrig mer skulle kunna återgå till jobbet. Hahaha, kan inte annat än skratta åt eländet, han kunde inte så mycket om just den biten, men så mycket visste han att då kommer dom först att kontrollera om det finns ett annat arbete jag kan utföra, någon annanstans, inte endast mitt arbete alltså. Om jag kanske typ kan sitta still någonstans på en stol och klistra frimärken på kuvert. Med andra ord, fullkomligt omöjligt att få ut på försäkringen. Han skulle se till att någon ringde mig angående denna del i försäkringen. Har någon ringt? Den som svarar rätt vinner ett varv runt valfritt kvarter.

Jag kan faktiskt inte göra reklam för Trygg Hansa. Ivarjefall ingen positiv reklam. Känner mig riktigt besviken på det försäkringsbolaget. 

Nu är jag uppe och tassar. Bokat bilbesiktning. Blä. 

Återstår att se vad denna dag har att erbjuda mig :-)