Efter 4,5 dygn med mitt pencilin, så läste jag på. Om man fick mina biverkningar så skulle man sluta. Jag kliar sönder halsen, ansiktet och armarna. Jag mår så illa så bara tanken på att äta ger mig en grönaktig färg i ansiktet. -4 kg. 

Idag 38 i feber? Ingen aning om varför. Den vanliga, dagliga febern? Penicillinfeber? Infektion? 

Elin ringde just och frågade hur jag mår. Tänk om jag kunde säga "superbra" istället för, sådär 😜

Igår pratade jag med sonen. Det är så vansinnigt kul och intressant att höra om hans jobb. Jag är så tacksam att jag får vara delaktig i mina barn. Elin har tystnadsplikt så hon berättar möjligen bara vad dom har gjort. Nicke har dels sin utställning och i veckan hade han blivit tillfrågad om att jobba som VJ (N.ALEG) på "Out of the factory" som är en stor  fest, med sina visuals, tillsammans med en känd DJ från USA. Det hade varit 1000 pers, han var aningen nervös, MEN det hade gått lysande 🎼 Det är så spännande att höra om denna för mig okända värld.   


Det går bra nu sonen, 👍 och jag är så oerhört glad 😂 för din skull 💰

Hela mitt liv känns så mycket lugnare, jag blir mer harmonisk när jag vet att det går bra för mina barn. Jag behöver inte gå runt och grubbla, det behövde jag väl inte förr heller, men eftersom jag är en grubblare så kan jag inte styra det. Det är bara några saker kvar, som kan göra att jag får svårt att andas när jag tänker på det. Det måste lösa sig!

En solskenshistoria.

Ida och jag satt i bilen när hon berättade att hon hade träffat en god vän till oss som har downs. Vi pratade om hen, hen är alltid så glad och sjunger och dansar var hen än är. Jag berättade för Ida att hen till viss del är som ett barn, och kommer alltid att vara.

Ida är tyst en stund så säger hon -men mormor, tänk vad underbart, att få vara barn hela livet! 😳 Denna kloka lilla tös, just fyllda 10 år ❤️