Vaknade upp och mådde som en trasdocka, idag också. Men jag håller ut, Våga Vägra Akuten :-) Jag inväntar morgondagen så jag kan ringa onkologen direkt i morgon bitti istället. 

Idag var Laras sista dag här på Aspö :-( Tungt. Känns verkligen jättetrist, vilken fantastiskt tös. Dom har nu fått skjuts in till till Elin med familj för att ta avsked. Därefter åker dom upp till Stockholm för att få en sista kväll/natt för sig själva. 

I morgon går hennes flyg tillbaka till Australien, där hennes studier börjar igen. Om allt går som tänkt som kommer dom att återförenas i Nepal i oktober. Hon ska göra sin läkarpraktik där och Nicke får bli hemmaman, eller vad han nu hittar på, det sitter ju liksom inte fast hos den grabben, så något hittar han förmodligen på. Tror dom kommer att hyra sig ett hus under tiden där. Hoppas allt går i lås för dom :-)

Eftersom jag är sjuk, ja alltså sjuk/sjuk så där som vanliga människor blir så missar jag ännu ett kalas idag, bästa svägerskans. Men det är bara att gilla läget. Jag ska hålla mig hemma, ta det lugnt, vila och inte träffa en massa människor. Svårare än så är det inte. Tyvärr  >:o